Навчальна практика з інформаційних та комунікаційних технологій в економіці для студентів першого курсу освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка»

July 14, 2023

     В умовах сьогодення фахівцям в економічній сфері важливо вміти опановувати і використовувати цифрові та комунікаційні технології в своєму навчанні, роботі та і повсякденному житті.

Студенти 1 курсу спеціальності «Економіка» в межах вивчення навчальної практики, прослухали цікаві лекції з випускниками факультету інформаційних технологій, попрацювали над виконанням блоку індивідуальних завдань і в заключення пройденого матеріалу – розробили колективні проєкти.
Студенти оволоділи знаннями про різних постачальників хмарних сервісів, продукти, які вони надають, інструменти аналітики, інструменти управління командами, оцінку ризиків та розробку стратегії з кібербезпеки, технологіями та інструментами, які на сьогодні актуальні для веброзробників.

Під час виконання колективного проєкту, студенти об’єднувались в групи, організовували середовище для співпраці, обговорення та виконання проекту, в якому організовували онлайн-зустрічі, зідзівони, розподіляли завдання між учасниками команди і проводили всю необхідну роботу.


     Під час виконання колективного проєкту, студенти аналізували сучасні інструменти організації роботи команди, засоби комунікації між учасниками, інструменти для веброзробників, засоби візуалізації даних. Проводили аналіз конкурентоздатності за допомогою цифрових інструментів. Аналізували інструменти для цифрового маркетингу та аналітики даних.
     Отже, курс практичного навчання для студентів є невід’ємною складовою навчального процесу для якісної підготовки успішного майбутнього фахівця, який сприяє їх практичному розвитку та формуванню професійних навичок.


Єлизавета Кривобок,
керівник навчальної практики
з інформаційних та комунікаційних технологій в економіці.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook