- Home
- Історична довідка
- Екскурсії країною НУБіП України
- Освітні програми
- Обговорення освітніх програм
- Навчальна робота
- ОС "Магістр"
- ОС "Бакалавр"
- Навчально-методична робота
- Навчально-методичне забезпечення навчальних дисциплін: робочі програми та електронні навчальні курси
- Підручники, навчальні посібники
- Словники
- Наукова робота
- Наукові дослідження кафедри
- Конкурс студентських наукових робіт
- Конкурс стартапів
- Стажування
- Конференції
- Монографії
- Студентська олімпіада
- Вебінари щодо роботи з міжнародними наукометричними базами даних
- Договори про співпрацю
- Здобутки та досягнення здобувачів
- Культурно-виховна робота
- Міжнародна діяльність
- Вступ 2025
- Практична підготовка
- Академічна доброчесність
- Анкетування
- Анкета для опитування здобувачів
- Анкета для опитування роботодавців
- Анкета для профорієнтації
- Анкета для опитування випускників
- Рада роботодавців
Обговорення освітніх програм
Запрошуємо студентів та роботодавців до обговорення Проектів освітніх програм для вступників 2025 року
ОП "Міжнародний туристичний бізнес" другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2025/2026 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Міжнародний туристичний бізнес" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Стефанії Мосіюк ([email protected]).
ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2025/2026 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Світлані Мельниченко ([email protected]).
ОП "Туризм" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм і рекреація"на 2025/2026 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).
ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2025/2026 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]).
Запрошуємо студентів та роботодавців до обговорення Проектів освітніх програм для вступників 2024 року
Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).
ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2024/2025 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]).
Запрошуємо студентів та роботодавців до обговорення Проектів освітніх програм для вступників 2023 року
Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).
ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2023/2024 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]).
Пропозиції щодо оновлення та удосконалення ОП "Туризм" надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ірині Кудіновій ([email protected]).
ОП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» на 2022/2023 н.р. (проєкт).
Пропозиції щодо удосконалення ОП «Готельно-ресторанний бізнес» пешого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» просимо надсилати на електронну адресу, гаранту ОП Ларисі Гопкало ([email protected]).