- Home
- Історична довідка
- Екскурсії країною НУБіП України
- Освітні програми
- Обговорення освітніх програм
- Навчальна робота
- ОС "Магістр"
- ОС "Бакалавр"
- Наукова робота
- Наукові дослідження кафедри
- Конкурс студентських наукових робіт
- Конкурс стартапів
- Стажування
- Конференції
- Студентська олімпіада
- Вебінари щодо роботи з міжнародними наукометричними базами даних
- Договори про співпрацю
- Культурно-виховна робота
- Міжнародна діяльність
- Вступ 2024
- Практична підготовка
- Академічна доброчесність
- Анкетування
- Анкета для опитування здобувачів
- Анкета для опитування роботодавців
- Анкета для профорієнтації
- Анкета для опитування випускників
- Робочі програми та силабуси навчальних дисциплін ОС «Бакалавр»
Робочі програми та силабуси навчальних дисциплін ОС «Бакалавр»
2024/2025 навчальний рік
Дисципліна | Робоча програма | Силабус |
ОС «Бакалавр» спеціальність 242 «Туризм і рекреація» | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Туристичні ресурси України | ||
Організація анімаційної діяльності | ||
Етика бізнесу | ||
Організація туризму | ||
Туристичне країнознавство | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Організація туризму | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Готельна справа | ||
Ресторанна справа | ||
Іноземна мова (англійська за професійним спрямуванням) | ||
Економіка туризму | ||
Туроперейтинг | ||
Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська) | ||
Туристично-рекреаційні комплекси світу | ||
Маркетинг у туризмі | ||
Менеджмент туризму | ||
Організація екскурсійної діяльності | ||
Сільський зелений туризм | ||
Менеджмент туризму | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Стартап-менедмент у туризмі | ||
Рекреологія і курортна справа | ||
Бізнес-планування у туризмі | ||
Міжнародний туристичний бізнес | ||
Аналіз діяльності підприємств туризму | ||
Логістика в туризмі | ||
ОС «Бакалавр» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Організація туризму | ||
Організація дозвілля в закладах ГРГ | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Технологія напоїв (вибіркова) | ||
Етика гостинності (вибіркова) | ||
Готельна справа | ||
Ресторанна справа | ||
Технології продукції ресторанного господарства | ||
Устаткування закладів ГРГ | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Технологія напоїв (вибіркова) | ||
Кейтеринг (вибіркова) | ||
Устаткування закладів ГРГ | ||
Маркетинг ГРБ | ||
Економіка готелів і ресторанів | ||
Технологія обслуговування в оселях СЗТ | ||
Менеджмент ГРБ | ||
Барна справа і організація роботи сомельє | ||
Етнічні кухні | ||
Міні-технології харчових виробництв (вибіркова) | ||
Дизайн закладів ГРГ | ||
Іноземна мова (англійська) | ||
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | ||
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ||
Сервісні технології в ГРГ | ||
Проектування закладів ГРГ | ||
Аналіз діяльності підприємств ГРБ | ||
Бізнес-планування підприємств ГРБ | ||
Мерчандайзинг | ||
Етика гостинності | ||
Курортна справа | ||
ОС «Магістр» спеціальність «Захист рослин» | ||
Економіка і організація аграрного сервісу | ||
ОС «Магістр» спеціальність «Карантин рослин» | ||
Економіка та організація аграрного сервісу |