Вступний інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності перед початком навчальної практики студентів

June 12, 2023

12 червня на кафедрі інформаційних систем і технологій розпочалися навчальні практики для студентів 1 курсів спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення», 122 «Комп’ютерні науки», 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека», 126 «Інформаційні системи і технології» та 051 «Економіка» освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» факультету інформаційних технологій відповідно до затвердженого графіку проведення навчальних практик студентів.

Зі вступним словом до студентів звернулась заступник декана факультету з навчальної роботи Наталія Клименко, яка наголосила на важливості дотримання кожним учасником освітнього процесу, як студентами так і керівниками практик, правил як особистої безпеки та і на робочому місці в такий непростий для країни час.

Віктор Ревенко доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві провів інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності, який звернув увагу на заходи безпеки, яких варто дотримуватись незалежно від формату проведення практики, онлайн чи офлайн.

Під час інструктажу детально обговорювали питання поводження з вибухонебезпечними предметами та речовинами, що призводять до самозаймання, надання першої медичної допомоги при різних випадках ураження. Особливу увагу було акцентовано на небезпеці, яка виникає у зв’язку з військовими діями на території нашої держави, а також правилах поведінки в таких ситуаціях.

За результатами проходження інструктажу студенти заповнили та завантажили до відповідних ресурсів в електронних курсах лист-підтвердження, який дасть їм доступ до подальшого проходження навчальної практики.

Продуктивного та мирного початку навчальних практик в онлайн форматі

 

Валентина Корольчук,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook