ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ЕКОНОМІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

December 13, 2022
10 грудня 2022 року економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України відкрив двері для своїх майбутніх студентів - випускників шкіл, гімназій та ліцеїв. Зважаючи на сьогоднішню ситуацію в державі, захід відбувся в змішаному форматі.

У загальній частині програми Дня відкритих дверей гостей привітали ректор Станіслав Ніколаєнко, відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський,  завідувачі кафедри фізичного виховання Микола Костенко та культурології Ірина Майданюк

З вітальним словом до гостей економічного факультету звернувся декан Анатолій Діброва, який розповів про історію та структуру факультету, можливості навчання, співпрацю з радою роботодавців, зв’язки з іншими ЗВО, а також з зарубіжними партнерами.
 
 
 
Завдяки постійній профорієнтаційній роботі викладачів та популяризації університету серед школярів, близько 100 учасників з усієї України долучилися в онлайн форматі до Дня відкритих дверей економічного факультету. Вони цікавилися кількістю бюджетних місць на різних економічних спеціальностях, прохідними балами, умовами проживання в гуртожитку, можливістю навчання за програмами подвійних дипломів.
 
 
 
Деякі абітурієнти змогли особисто приїхати до університету, де їх разом із деканом радо зустріли завідувачі кафедр та заступники декана економічного факультету.
 
 
 
Майбутнім студентам та їх батькам було проведено ознайомчу екскурсію по 10 навчальному корпусу, показано лекційні аудиторії та лабораторії, а потім декан та завідувачі кафедр економічного факультету відповіли на їх численні питання.
 
 
На згадку про візит до економічного факультету, зробили чудове групове фото,  пригостили школярів смаколиками, побажали їм міцного здоров'я, успішного навчання і здачі національного мультипредметного тесту та висловили надію на зустріч з ними у якості студентів економічного факультету в наступному навчальному році.
 
 
Доцент кафедри економіки
Тетяна Гуцул
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook