Увага! З 10 по 15 жовтня навчання в університеті відбувається у дистанційному форматі

October 11, 2022

У зв’язку з особливим загостренням збройної агресії російської федерації, підвищенням інтенсивності обстрілів України, зокрема міста Києва, та з метою створення належних безпечних умов для життєдіяльності колективу університету та на виконання рекомендацій Міністерства освіти і науки України (лист МОН України від 10 жовтня 2022 року № 1/11870-22) ректоратом університету прийнято рішення про перехід на навчання у дистанційному форматі для студентів усіх курсів та спеціальностей денної форми навчання терміном з 10 по 15 жовтня 2022 року (наказ ректора університету від 10.10.2022 р. № 703).

Усі навчальні заняття відбуваються згідно затвердженого розкладу занять з використанням програмних засобів Webex, Zoom, Google Meet тощо. Навчальний відділ, деканати та дирекції здійснюють щоденну перевірку організації онлайн-занять згідно розкладу.

Усю необхідну інформацію для науково-педагогічних працівників та студентів на цей період факультети та ННІ розміщують на своїх офіційних сторінках сайту університету та навчально-інформаційному порталі Elearn.

Навчальний відділ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook