Кафедра ТІДП провела чергове відкрите лекційне заняття у дистанційному форматі

August 25, 2022

25.08.22 р. доцентка кафедри теорії та історії держави і права Олена Попова провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Правова культура особистості» на тему «Правова культура та правова свідомість» для студентів 4 курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у дистанційному форматі.

 

До лекції долучились студенти академічних груп, а також викладачі кафедри теорії та історії держави і права доцентки Віра Качур, Ірина Єрмоленко, Людмила Протосавіцька, Олена Чомахашвілі та доцент Сергій Козін.

 

При підготовці та викладенні лекційного матеріалу, викладач дотримувалась необхідних організаційних та науково-методичних вимог, своєчасно було направлено посилання для приєднання на відео –конференцію, під час проведення лекції був освітлений необхідний об’єм науково - методичного матеріалу з даної дисципліни згідно учбової програми з наведенням практичних прикладів та ситуаційних випадків. Лекція проводилась в дистанційному форматі із залученням сучасних технологічних засобів та дотриманням необхідних вимог.

 

Студенти прийняли активну участь у проведенні цього заходу і виявили зацікавленість у безперервному навчанні та наданій можливості для  одержання якісної освіти в умовах сьогодення.

Дякуємо усім учасникам, які прийняли участь у проведенні відкритого лекційного заняття та потому оцінили його в електронних анкетах.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook