Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

Співпраця

     Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі здійснює співпрацю з науковими установами, українськими підприємствами аграрного сектору та торгівлі, європейським університетами з метою популяризації української освіти та налагодження довгострокової та доброзичливої співпраці.
     Найбільш відомими підприємствами-партнерами кафедри є французька мережа гіпермаркетів «Ашан», мережа магазинів «Фора», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Баядера Логістік», ГК «Молочний Альянс» та інші компанії, які проводять заняття для студентів, презентації та дегустації нових товарів, постійно відвідують підприємства, що є важливою складовою у професійній підготовці майбутнього маркетолога.
    Кафедра налагодила та активно підтримує співпрацю з профільними професійними асоціаціями та організації у сфері маркетингу. Активно співпрацюємо з Українською Асоціацією Маркетингу та Спілкою рекламістів України, ВГО «Українська асоціація якості та досконалості», Біоенергетична асоціація України.
      Активною та довготерміновою є співпраця із закладами вищої освіти України. Кафедрами-партнерами є:
- кафедра маркетингу ДВНЗ «Київський економічний університет» (м.Київ);
- кафедра маркетингу Київського національного торгівельно-економічного університету (м.Київ);
- кафедра маркетингу Міжрегіональної академії управління персоналом (м.Київ);
     Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі налагоджена співпраця з провідними науково-дослідними установами України, такими як: ННЦ «Інститут аграрної економіки», Інститут екології і природокористування НААН України.
     Міжнародними партнерами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі є університети Сполучених штатів Америки та Європи, на базі яких науково-педагогічні працівники кафедри проходять стажування. У рамках міжнародної програми обміну «Faculty Exchange Program» доцент кафедри Гальчинська Юлія Миколаївна пройшла наукове стажування в аграрного університеті штату Айова. Активно відбувається співпраця з Варшавським університетом наук про життя (Warsaw University of Life Sciences – SGGW) у рамках програми від Польського комітету у справах ЮНЕСКО пройшли науково-педагогічне стажування такі викладачі кафедри: доцент Гальчиньска Юлія Миколаїівна (2014р.), професор Буряк Руслан Іванович (2016р.), доценти Нагорна Олена Вікторівна (2018р.), Рябчик Алла Володимирівна та Ніколаєвська Вікторія Вікторівна (2019р.).
     У рамках програми «Erasmus+», активним учасником якої є доцент Юлія Гальчинська, було проведено цикл лекцій для студентів польських вузів, університету ISA Lille University у Франції (2017р., 2018р.). У рамках співпраці з провідним університетом Франції ISA Lille University та НУБіП України було створено програму подвійних дипломів зі спеціальності «Маркетинг», студентами якого стали наші маркетологи – Ірина Янкова (2018р.), Тетяна Котенко (2018р.), Дарина Миргородська та Сергій Приймачук (2019р.), Ксенія Оболенцева (2023р.). У 2023р. студенти 3 курсу спеціальності "Маркетинг" Марія Ганенко та Анастасія Клочко проходили навчання  в Універитеті прикладних наук Гайсенхайм (Німеччина). 
      

 

 


 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook