Випускники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології отримали диплом ОС «Бакалавр»

June 28, 2022

   24 червня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, що навчалися на спеціальності 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин».
    Роки навчання в університеті пролетіли напрочуд швидко і майже непомітно, більшість часу навчання проходило в онлайн форматі. Такі рідкісні та цінні зустрічі в університеті завжди були сповнені теплом та щирістю. У наш непростий час, живе спілкування максимально наповнює енергією та заряджає позитивними емоціями, як студентів, так і викладачів. Сьогодні настав довгоочікуваний день, коли студенти отримали заповітні дипломи, а їх батьки та викладачі посміхаються зі сльозами на очах та відчувають гордість за своїх дітей. В повітрі відчувалась радість та хвилювання всіх присутніх, просте світлі посмішки та піднесена атмосфера урочистості створили дружнє та тепле вручення.

 
   Урочисті збори розпочалися з Державного Гімну України. З вітальною промовою до випускників звернулася декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професор Юлія Коломієць, яка тепло і сердечно привітала випускників із закінченням навчання в університеті, підкресливши, що з гордістю віддає їх у нове життя. «Позаду безсонні ночі від заліків та екзаменів, нарешті ви стали дипломованими спеціалістами. Проте, щоб стати професіоналами своєї справи, вам потрібно завжди залишатися студентом – тобто вчитися, вчитися і ще раз вчитися. Тому, нехай цей диплом буде не останнім у вашому житті і буде не просто документом, а квитком у світ кар’єри. Нехай перед вами відкриваються нові життєві горизонти, радійте перемогам, щодня розвивайтеся! Бажаю вам щастя та мирного неба. Все буде Україна!», — промовила Юлія Василівна.


   Слова привітання пролунали від ученого секретаря, заслуженого працівника освіти України, Оксани Барановської. Вона підкреслила, що неймовірно радіє, коли в університеті є усміхнені обличчя студентів та викладачів. Оксана Дмитрівна подякувала військовим, нашим захисникам, що дали змогу вручати сьогодні дипломи випускникам. Вона відмітила, що для бакалаврів це перша сходинка у здобутті вищої освіти, місток для отримання фаху та навчання у магістратурі. Далі, Оксана Дмитрівна звернулася до випускників: «Бажаю вам успіхів, знайти себе, як фахівця, бажаю побудувати фундамент і бути щасливими. Чекаємо вас на навчанні в магістратурі!».


   Після цього, заступник декана факультету Оксана Сикало зачитала наказ «Про закінчення навчання». Дипломи випускникам вручали Юлія Коломієць, Оксана Барановська та працівники факультету.
   Диплом ОС «Бакалавр» отримали 51 студент спеціальності 202 «Захист і карантин рослин», 59 студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», 80 студентів спеціальності 101 «Екологія». Дипломи з відзнакою отримали наступні студенти: Катерина Заєць, Аліна Ільїна, Катерина Радзевич, Маргарита Фасольняк, Анна Яцун, Дмитро Яковенко, Анастасія Шовкопляс, Павло Українець, Анна Тимчій, Софія Собченко, Альона Собачко, Анастасія Скуба, Аліна Синяк, Діана Русіна, Марія Прокопець, Валерія Малінченко, Наталія Маєвська, Софія Куцина, Ксенія Колодій, Іван Коваль, Яна Демченко, Ірина Кузнєцова, Дарина Кипіч, Ярослав Кондратюк, Софія Лисенко, Діана Оніщук, Руслана Степанишина.

 

 

 


   Також, дипломи отримали студенти, що захищають нашу країну, а саме: Дмитро Смолянінов, Георгій Григор'єв та Микола Ярмоленко. Заступник декана Петро Дрозд, особисто подякував хлопцям за їх мужність та незламність. Студент спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» Артем Гончарне перебуває у лавах ЗСУ захищаючи нас, тому вручити йому диплом не вдалося.


    Дипломи бакалавра фахівця з екології отримали студенти іноземці: Ху Цзінжуй, Мулбах Тітелма, Манзеле Сукамі.
   Щирі слова привітання пролунали від куратора 4-го курсу спеціальності 101 «Екологія», Сергія Павлюка: «Дорогі випускники, цінуйте ті досягнення, які маєте, ніколи не зупиняйтесь, крокуйте лише вперед! Пишаюся, що ви зробили перший крок у світле майбутнє! Кожен із вас гідний більшого, тож ростіть над собою, навчайтеся та розвивайтеся. Оберігайте та любіть нашу країну, не забувайте звідки ви родом. Слава Україні!».
   Вручення дипломів супроводжували відеосвітлини, які з’являлися на екрані. Фотокартки занурили випускників та викладачів у теплі, щасливі спогади, нагадавши про минулі роки. Урочисте зібрання закінчилося патріотичною піснею «Ой, у лузі червона калина...» від Анни Погрібної.

 

 

 

 
   Від усього серця вітаємо випускників факультету освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» з отриманням базової вищої освіти! Бажаємо всіх благ, процвітання, вдалої реалізації свого потенціалу, удачі в прагненнях, успіхів у починаннях, великих, середніх і малих перемог. Тепер перед вами стоять нові завдання, відкриваються двері у світ успішної кар’єри й великих життєвих можливостей. Нічого не бійтеся, адже ви – українці, ви – сила, і вам по плечу будь-які випробування. Хай по життю вас супроводжує творче натхнення, невичерпна енергія для здійснення задуманого й омріяного. Вірте у свою мрію, вірте в себе. Творіть добро на благо своїх рідних і близьких, на благо України! Весь колектив факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з радістю запрошує вас продовжити навчання в нашому університеті на магістратурі!

Наталія Батрак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook