Студентський фаховий освітній акселератор «Енергетика і автоматика в умовах «зеленого» переходу»

April 20, 2022

 

120 квітня Навчально-науковий інститут енергетики автоматики і енергозбереження Національний університет біоресурсів і природокористування України, проводив студентський фаховий освітній акселератор «Енергетика і автоматика в умовах «зеленого» переходу». В якому взяли участь викладачі та здобувачі освіти спеціальності 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка нашого навчального закладу.

2

З привітальним словом виступив директор Навчально-наукового інституту енергетики автоматики і енергозбереження, доктор технічних наук, професор Віктор Володимирович КАПЛУН, який зазначив, що інноваційність – основний критерій розбудови сучасного освітнього простору.

Основним спікером  студентського освітнього акселератора «Енергетика і автоматика в умовах «зеленого» переходу» був Леонід ХАЦКЕВИЧ, директор з розвитку компанії 482.SOLUTIOS, який виступив з доповіддю «Введення у технологію blockchainiDLT».

3456

Після змістовної і вмотивованої доповіді учасники акселератора задавали питання на які отримували змістовні відповіді від пана Леоніда. Підбиваючи підсумки він наголосив, що світ йде вперед, і всім потрібно йти в ногу з часом.

Надія ОБЕРСЬКА, голова циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook