Софія Должко про свої враження від просвітницького проєкту кафедри ТІДП "Школа знавців права"

April 11, 2022

 

 

9 квітня 2022 р. після вимушеної перерви відновив свою роботу просвітницький проєкт кафедри ТІДП «Школа знавців права». Учасники вебінару з нетерпінням чекали на цю зустріч. Постійною слухачкою даних вебінарів є Софія Должко, учениця ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей №2», яка залюбки поділилася з нами своїми враженнями.

 

Передусім Софія неабияк зраділа, коли на електронну скриньку отримала запрошення відвідати черговий онлайн-вебінар «Школи знавців права», адже у майбутньому планує поєднати своє життя з юриспруденцією. Вона не пропускає жодної нагоди для того, щоб поглибити свою знання в галузі права. Оскільки вона була активною учасницею першої сесії онлайн-вебінарів «Школи знавців права», яка відбулася в листопаді-грудні 2022 р., тому без вагань зареєструвалася і на другу.

 

Софія переконана, що у просвітницького проєкту «Школа знавців права» є майбутнє! Адже не зважаючи ні на що, даний проєкт продовжує функціонувати і всі бажаючі можуть долучитися до нього.

Цього року на усіх випускників та їх батьків чекає нелегка вступна компанія до вищих закладів освіти. Але Софія переконана, що «Школа знавців права» - це чудова можливість не лише поглибити правові знання, а й певний стимул, який допоможе реалізувати свою мрію.

 

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook