Вторгнення Російської Федерації. День другий. Київ. НУБіП України.

February 27, 2022
     Справжнім випробуванням для киян стало 25.02.2022 року. В цей день російськими окупантами відбулася спроба прориву на нашу столицю, наш Київ.
    Мешканці будинків по вул. Генерала Родимцева були вимушені ховатися у бомбосховищі, що розташоване у першому корпусі НУБіП України. Більш чим 12 годин люди провели в укритті, у тому числі, і я, зі своєю 86-річною мамою. Хочу зазначити, що до воєнної загрози у нашому університеті підготувалися серйозно. Бомбосховище обладнано всім необхідним, є спальні місця для жінок і дітей. Оперативний штаб НУБіП України потурбувався про забезпечення продуктами й медикаментами першої необхідності. Фактично, на період воєнного стану, сховища, стають другою домівкою для людей. Від мешканців будинку 11, було прохання щодо додаткового облаштування бомбосховища посадковими місцями. Дякуємо Інні Гущі, Наталії Кузик та Оксані Барановській, які донесли прохання до керівництва штабу університету. Все було вирішено дуже оперативно, за годину. Висловлюємо подяку директору Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Петру Лакиді за гарну організацію чергування у першому корпусі, яке тривало і вночі. Окреме спасибі Генадію Ржевському, який прийшов до сховища, поцікавився нашим станом, морально підтримав всіх нас: шановний Геннадію Миколайовичу, Ваше почуття гумору, оптимізм дуже допомогли нам цієї тяжкої ночі, Дякуємо Вам!
    Хочу зазначити, що у цей критичний час співробітники НУБіП України стали пліч-о-пліч з усіма громадянами на захист нашої Батьківщини: наші викладачі вступили до лав територіальної оборони, ми здаємо кров для наших захисників, допомагаємо славетній українській армії фінансово. «Путін помилився в головному – не влада захищає державу, українську державу захищає український народ. Вільні люди, які за свою країну готові боротися без жодних команд і навіть за абсолютної переваги ворога» (Бутусов Юрій).
 
Перемога буде за нами!
Слава нашим воїнам-захисникам!
Слава Україні!

 
Лемішко Олена,
доцент кафедри фінансів НУБіП України

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook