Онлайн участь у Дні відкритих дверей у ВП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

February 22, 2022
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Сьогодні у м. Мукачево Закарпатської області відбулось онлайн свято – День відкритих дверей Мукачівського фахового коледжу НУБіП України. Це унікальний багатопрофільний навчальний заклад аграрного спрямування, якому у минулому році виповнилось 100 років. Перед гостями, викладачами та студентами виступили  директор Юрій Юрійович Садварі та керівники всіх відділів коледжу,  які розказали про сьогодення і успіхи у підготовці фахівців для сільського господарства України, про умови вступу та навчання у коледжі, а також про можливість обрати одну з восьми спеціальностей.

Відділення ветеринарної медицини представила завідувач відділенняГуленко Маріанна, в минулому випускниця факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

З коротким словом до гостей і студентів коледжу звернувся випускник ветеринарного відділення коледжу (у 1978 році), доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лакатош В.М.

Він розказав про значення правильного вибору професії і навчального закладу, про перспективи спеціальності лікаря ветеринарної медицини, про можливість продовження навчання після коледжу у найкращому в Україні факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, де нині навчається понад 1300 студенів, а підготовку їх здійснюють 114 викладачів, з яких 95% мають наукові ступені кандидатів та докторів наук.

Свято минуло швидко, але сподіваємось допомогло учням шкіл Закарпаття обрати бажану професію.

     Доц. Лакатош В.М.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook