Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Ольга Кравченко – спікер міжнародного науково-практичного семінару «Ecologically friendly farming in Ukraine and Moldova: Practices and Modern Сoncepts»

February 14, 2022
     З 7 по 11 лютого на сонячному острові Кіпр проходив науковопрактичний семінар «Ecologically friendly farming in Ukraine and Moldova: Practices and Modern Сoncepts», який обєднав не тільки науковців, а й виробничників та аграріїв з усіх куточків України та закордону.

     І приємно, що серед спікерів на цей захід було запрошено науковицю з НУБіП України доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості водиОльгу Кравченко. Пані Ольга представила доповідь, присвячену підходам до оцінки екологічної безпеки новосинтезованих препаратів, що використовуються у сільському господарстві.

     Незважаючи на дуже насичену програму заходу, виступ Ольги Кравченко був відмічений як один з найцікавіших та найактуальніших. І необхідно відзначити, що високу оцінку доповіді дали не тільки науковці, а й агровиробники. Детально ознайомившись із матеріалами семінару, більшість виробників прийшла до висновку, що без наукового підходу розвиток бізнесу неможливий. А дослідження, які проводяться у нашому університеті, є сучасними, перспективними та актуальними.

     Тож сподіваємося, що майбутнє українського аграрного сектору саме у тріумвіраті науки, бізнесу та виробництва.

 

Ольга Кравченко,

доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook