Постерна презентація результатів магістерських досліджень на кафедрі економіки

November 25, 2021

25 листопада 2021 року відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньої програми «Економіка підприємства» спеціальності «Економіка» в онлайн форматі. 

До магістрів з вітальним словом звернулася завідувачка кафедри економіки Вікторія Байдала, яка побажала їм успіхів.
 
 
Передзахист був представлений широким спектром досліджуваних проблем: мотивація праці персоналу, реінжиніринг бізнес-процесів підприємства, формування прибутку підприємства та резерви його збільшення, система ціноутворення підприємства, формування трудового потенціалу аграрного сектору, рівень життя сільського населення та напрями його підвищення, оптимізація витрат на виробництво та ін.
 
 
 
 
 
 
 
 
Молоді здобувачі другого рівня вищої освіти наполегливо і впевнено доводили актуальність своїх досліджень та достовірність отриманих результатів. Доповіді студентів супроводжувалися показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи.
 
 
 
 
 
Представлені постерні презентації з освітньої програми «Економіка підприємства» показали, що студенти кафедри економіки оволоділи основними знаннями і навичками у своїй спеціальності та готові до захисту магістерських робіт.
 
 
ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗА ЦІКАВІ ДОПОВІДІ!
БАЖАЄМО УСПІХІВ ТА ЗДОРОВ’Я! 
Анна Якимовська
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook