Доцент Володимир Литвиненко провів відкриту лекцію з дисципліни «Бухгалтерський облік у прикладних програмних рішеннях»

November 19, 2021

 19 листопада 2021 р. відбулася відкрита в дистанційному форматі к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Литвиненка Володимира Сергійовича з дисципліни «Бухгалтерський облік у прикладних програмних рішеннях на тему «Облік грошових коштів у інформаційній системі управління підприємством»

Лекція була прочитана для студентів 4 курсу  ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» з використанням програмного забезпечення для проведення відеоконференцій Webex.

 

На лекції були розглянуті такі питання:

­   методичні підходи до відображення операцій з грошовими коштами у комплексному управлінні підприємством;

­   заповнення нормативно-довідкової інформації щодо обліку грошових коштів;

­   налаштування графіків оплати у купівлях та продажах;

­   платіжний календар та його налаштування для уникнення касових розривів;

­   заявки на витрачання грошових коштів: методика створення, погодження, опрацювання;

­   АРМи для відображення безготівкових розрахунків та касових операцій;

­   бюджетування та звітність щодо грошових коштів.

На лекції були присутні завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Любов Гуцаленко, професор кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Тамара Гуренко, Оксана Данілочкіна, Світлана Дерев’янко, Олена Колеснікова, Наталія Кузик, Людмила Мельянкова, Тетяна Слєсар, Катерина Шевчук, к.е.н. ст. викладач Любов Миськів, відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Костюк В.А.

 

Під час лекції був розкритий теоретичний матеріал у взаємозв’язку із практикою господарювання сучасних підприємств та продемонстровані можливості використання програмного забезпечення для обліку і управління грошовими коштами.

 

Присутні на відкритому занятті студенти та науково-педагогічні працівники позитивно оцінили проведену лекцію, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, його логічну послідовність, культуру мовлення викладача при проведенні заняття, вміння тримати контакт з аудиторією, зосередити увагу здобувачів на головних концептуальних положеннях, які розглядалися на лекції.

 

Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook