Відкрита лекція з дисципліни «Управлінський облік» завідувача кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професора Гуцаленко Любові Василівни

November 4, 2021

    04 листопада 2021 року завідувачем кафедри обліку та оподаткування, д.е.н. професором Гуцаленко Любов’ю Василівною проведено відкриту лекцію з дисципліни «Управлінський облік» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю «Облік і оподаткування» (2 курс, група 11 ст) на тему: «Облік витрат допоміжних виробництв».

 Лекція була прочитана з використанням додатку для проведення відео-конференцій ZOOM.

 

 Любов Гуцаленко розкрила питання сутності, значення та видів допоміжних виробництв. Було розглянуто особливості обліку витрат і виконаних робіт у ремонтно-механічних майстернях, робіт та послуг наданих вантажним автотранспортом, живою тягловою силою, обліку витрат електро- водо- та газопостачання та обліку витрат на утримання і експлуатацію машинно-тракторного парку із наведеними практичними прикладами у презентаційному матеріалі, щодо визначення собівартості об’єктів калькулювання, з метою формування фахових компетентностей у здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Необхідно позитивно відмітити емоційний рівень викладання, уміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів, які не лише уважно слухали, а й долучалися до обговорення дискусійних питань.

 

На відкритій лекції були присутні: відповідальний від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., заступник декана економічного факультету з навчальної роботи к.е.н., доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., к.е.н доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Ганяйло О.М., Дерев'янко С.І., Кузик Н.П., Литвиненко В.С., Олійник С.О., Слєсар Т.М., аспірантка кафедри обліку та оподаткування Попова О.О., які високо оцінили рівень проведеної відкритої лекції з середнім значенням – 98 балів.

На лекції були присутні 17 студентів, які в середньому оцінили лекцію на 49 балів із 50, що  позитивно характеризує зміст відкритого лекційного заняття та відзначає високий науково-методичний рівень володіння матеріалом лектором.

 

Наталія Кузик, Людмила Мельянкова,

доценти кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook