Кафедра економіки

Профорієнтаційна робота

 Спеціальність «Економіка»

    Шановні майбутні студенти та студентки! Перед вами вже стоїть нелегке завдання вибору професії до душі, визначення професійного життєвого шляху. Ми переконані, що ви вдало вирішите для себе цю задачу й зможете в подальшому розраховувати на здійснення багатьох сподівань. Колектив кафедри економіки разом з колегами запрошує на навчання майбутніх економістів. Кафедра здійснює підготовку здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами ступеня «Бакалавр», «Магістр», а також за освітньо-науковою програмою підготовки докторів філософії (PhD) зі спеціальності «Економіка».


Спеціальність «Економіка» є найбільш універсальною з усіх споріднених. Фахівець з економіки здійснює економічний аналіз господарської діяльності організації, розробляє заходи щодо забезпечення режиму економії, підвищення ефективності робіт, виявлення резервів, попередження втрат і непродуктивних витрат, більш раціонального використання всіх видів ресурсів. Виконує розрахунки по матеріальним, трудовим і фінансовим витратам, які необхідні для проведення робіт (послуг), досліджень і розробок в освоєнні нової техніки і технології. Особливість діяльності економіста – бути завжди й всюди потрібним, бути в центрі всіх важливих подій свого підприємства.
Якісний рівень професійних знань та практичних навичок, культура економічного мислення, формування страхової освіченості та опанування основ економічної філософії дають змогу майбутнім працівникам реалізувати себе в найрізноманітніших сферах діяльності в Україні та за кордоном.

Активізація економічних перетворень в Україні та світі визначила велику популярність спеціальності 051 "Економіка". Роботодавці висувають високі вимоги до фахівців за даним напрямом роботи. А випускники кафедри економіки тепер мають всі можливості стати тими професіоналами, які відповідають вимогам сьогодення.

 
 
 
 
Обираючи навчання за спеціальністю "Економіка", ви отримуєте наступні переваги:
- можливість навчатися в провідному національному дослідницькому університеті із більш ніж віковою історією - НУБіП України, який відомий своїми традиціями й численними здобутками, та входить до десятки кращих університетів країни за версією рейтингу «ТОП-200 Україна»;
- можливість навчатися за міжнародними програмами в університетах США, Німеччини, Японії, Польщі, Нідерландів, Норвегії, Швейцарії, Данії, Франції, Фінляндії, Австрії, Австралії, Великобританії, а по завершенню отримати «подвійний диплом» університету-партнера;
- зустрічі з європейськими викладачами та дослідниками;
- участь у фахових олімпіадах, форумах, круглих столах, конференціях та семінарах;
- участь у студентських наукових гуртках «Економіст» та «Соціальний пульс»;
-·проходження виробничої практики в бізнес-структурах країни й за її межами, де, як правило, відбувається працевлаштування;
-·проживання в студентському містечку, яке розміщене неподалік від культурного центру столиці в єдиному на території мегаполісу національному природному парку «Голосіївський». На території знаходяться також наукова бібліотека, студентські їдальні, санаторій-профілакторій, спортивний комплекс, стадіон, пасіка, стайня та ботанічний сад. Крім того, поруч з університетом наявна розвинена інфраструктура: зручна транспортна розв’язка, центральний автовокзал, іподром, Національна бібліотека України ім. В. Вернадського, розважально-торгівельні центри, супермаркети, кінотеатри, заклади культури і мистецтва.
 
 
 
 

Після одержання освітнього ступеня «Бакалавр» наші випускники можуть продовжити навчання в магістратурі, щоб потім працювати головними економістами, директорами з продажів, економістами в державних та комерційних структурах, експертами з економічних питань та інвестиційної діяльності, керівниками планово-економічної служби, комерційними директорами підприємств, фахівцями з управління проектами, консультантами з економічних питань, керівниками департаменту персоналу, економістами з праці тощо.

Наші випускники можуть працювати:

·     у структурах Міністерств, установ і відомств України;
·     в аграрних підприємствах;
·     у бізнес-структурах;
·     у структурах Державної казначейської служби;
·     у Пенсійному фонді та податкових органах;
·     у контрольних фінансових органах;
·     у державних позабюджетних фондах;
·     у комерційних та інвестиційних банках;
·     у страхових організаціях та аудиторських фірмах;
·     у фінансових відділах і бухгалтерських службах комерційних організацій;
·     у підприємствах реального сектора економіки.
 
ВАЖЛИВО ДЛЯ АБІТУРІЄНТА
ВСТУП - 2022:
 
Правила прийому в 2022 році https://nubip.edu.ua/node/30
Терміни вступної кампанії https://nubip.edu.ua/node/19923
Перелік документів для вступу https://nubip.edu.ua/node/19907
Контакти приймальної комісії https://nubip.edu.ua/node/13331
Дізнатися більше: 
День відкритих дверей кафедри економіки https://nubip.edu.ua/node/108369, https://nubip.edu.ua/node/98350
Захист магістрів https://nubip.edu.ua/node/84784
Заняття в режимі он-лайн https://nubip.edu.ua/node/101287
ФБ сторінка кафедри https://www.facebook.com/groups/2864872857131311/
 
КОНТАКТИ КАФЕДРИ
Адреса: 03041, Україна, Київ, вул. Героїв Оборони, 11,
навчальний корпус № 10, кімната 407
Тел.: (044) 527-81-01, (044) 527-85-75, (063) 195-15-37, (050) 463-80-05
Електронна пошта: [email protected]

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook