Початок сесії для магістрів заочної форми навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

November 2, 2021

   Сьогодні, 01 листопада 2021 року, розпочалася сесія у магістрів 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Враховуючи карантинні обмеження і згідно рішення ректорату НУБіП України, навчання студентів відбувається в дистанційному форматі.

   Протягом всього навчання в магістратурі нас чекає знайомство і вивчення цікавих та корисних дисциплін, ми будемо проводити власні наукові дослідження. Адже науково-дослідна робота студентів у вищих навчальних закладах є невід’ємною складовою освітнього процесу та здійснюється з метою упровадження результатів наших наукових досліджень у практику. Саме з цього і розпочалось знайомство нашої групи з дисципліною «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності», яку викладає к.держ.упр., ст.викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач Анна Вадимівна. Під час заняття ми, враховуючи теоретичні основи проведення науково-дослідної роботи, з якими нас ознайомила Анна Вадимівна, на прикладах власних тем, визначали актуальність, складали план, структуру та завдання своїх майбутніх досліджень.

 

   Варто відмітити, що дистанційне навчання для одних – це виклик, для інших – перепона для досягнення мети. А для нас – це можливість вдосконалювати свої знання та навички за будь-яких обставин!

Оксана Каленченко,
магістр 1 року навчання УІДтаМП
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook