Співробітництво кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства з Фізико-технологічним інститутом металів та сплавів Національної академії наук України

14 липня 2021, 12:46

 
Кафедра технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства багато десятирічь співпрацює з Фізико-технологічним інститутом металів та сплавів Національної академії наук України.
Чергова зустріч відбулася 8 липня 2021 року. Для обговорення програми спільних робіт по вивченню зносостійких металевих матеріалів до кафедри прийшов завідувач відділом металознавства і фазово-структурних перетворень сталей и сплавів, доктор технічних наук, професор Кондратюк С. Є. 
На зустрічі обговорювали можливість використання машини тертя, що на балансі кафедри ТКМіМ, для дослідження процесу тертя металевих зразків по закріпленому абразиву. 
Огляд машини тертя та обговорення її використання для дослідження процесу тертя металевих зразків по закріпленому абразиву.

Після огляду машини тертя та обговорення її використання для дослідження процесу тертя металевих зразків по закріпленому абразиву домовились розробити план проведення спільних експериментів.

Завідувач кафедри технології конструкційних 
матеріалів і матеріалознавства, 
д.т.н., Афтанділянц Є.Г.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook