На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжують роботу фахові Екзаменаційні комісії

18 червня 2021 року
     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 10 по 18 червня відбувається фахова атестація студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».
 
     Головами атестаційних комісій були обрані науковці з університету – завідувач кафедри аквакультури, доктор сільськогосподарських наук, професор Віталій Бех та професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, доктор сільськогосподарських наук, професор Василь Туринський.
 
     Виконуючий обов’язки декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко щоденно звертаючись до майбутніх випускників бажав їм успіху  і запрошував продовжити навчання у магістратурі на нашому факультеті, який є лідером у підготовці фахівців для агропромислового комплексу країни.
 
     Згідно напередодні сформованого графіку, 138 студентів обох спеціальностей демонстрували свої знання, здобуті в університеті впродовж чотирьох років навчання. Майбутні випускники давали відповіді на широкий спектр питань, які були наведені в екзаменаційних білетах. Члени екзаменаційних комісій у своєму заключенні відзначили, що студенти продемонстрували глибокі фахові знання, які є достатніми як для вступу в магістратуру, так і для працевлаштування за спеціальністю. Дуже приємний є той момент, що 19 осіб за результатами навчання отримають дипломи з відзнакою.

     Тож побажаємо майбутнім випускникам ОС «Бакалавр» факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжити навчання в магістратурі у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 
Василь Бочков,
заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook