Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів

Адреса: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15 (корпус № 3, к. 120)

Тел.: 044-527-85-63

Електронна пошта: [email protected]

Голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України:
Мельник Олексій Олегович

кандидат ветеринарних наук, доцент, член Молодіжної ради Київської обласної профспілка працівників АПК, член Президії Київської обласної профспілки працівників АПК, член Молодіжної ради КОРПС, голова Молодіжної ради Профспілки працівників АПК України, член виконкому Молодіжної ради Федерації профспілок України

 

           

Профспілкова організація студентів має свою давню історію. Вона розпочала діяльність разом із заснуванням ВУЗу, уже в ті далекі часи порушувалися питання про допомогу та захист студентської молоді. З 1898 р. проблемами студентів займалася адміністрація інституту, а з 1902 р. розпочало свою діяльність “Общество взаимопомощи нуждающимся студентам Киевского политехнического института Императора Александра II”, (далі “Товариство”) статут якого було затверджено Міністерством внутрішніх справ ще 5 жовтня 1901 р. Це “Товариство” можна вважати прототипом першої профспілкової організації студентів змішаного типу, бо до її складу входили як студенти, так і адміністрація.

У Національному університеті біоресурсів і природокристування України з метою представництва та захисту прав та інтересів студентів створена і діє первинна профспілкова організація студентів і аспірантів НУБіП України, яка входить до Профспілки працівників агропромислового комплексу України.

Основні напрями роботи профспілки:

  • Захист прав та інтересів студентів та аспірантів;
  • організаційно масова робота;
  • культурно-масова робота;
  • оздоровлення і відпочинок студентів і аспірантів
  • співпраця з молодіжними профспілками та громадськими організаціями.

У сучасному світі успіх людей і організацій залежить від успішної комунікації з цільовими аудиторіями. Беручи активну участь у профспілковій діяльності, ти зможеш долучитися до соціально значимої роботи, а також реалізувати свій потенціал, вдосконалити навички комунікації, організації та управління.

 

Профком студентів та аспірантів - це організація лідерів!

 

Новини

Всі новини

27 травня 2022
Київ

124 роки НУБіП України

16 лютого 2022

Днем єднання

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook