Привітання студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів з Міжнародним Днем Студентів

17 листопада 2021 року

 

     Отримувати відзнаки і подарунки дуже приємно, а ще приємніше коли все це приурочено до якоїсь події. Тож сьогодні, 17 листопада, за ініціативи адміністрації факультету тваринництва та водних біоресурсів разом із первинною профспілковою організацією студентів та аспірантів Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультеті відбулося привітання студентів з Міжнародним днем студента!
 
     Декан факультету Руслан Кононенко привітав всіх студентів факультету зі святом, побажав успіхів у навчанні, щоб знання і вміння давалися легко, кожен день був сповнений цікавими подіями та перемогами, здійснення мрій, планів, родинного затишку та вірної дружби, реалізації здібностей студентів у різних сферах становлення особистості, яскравого і активного студентського життя. Кращі студенти-активісти факультету були відзначені грамотами та подяками за високі успіхи у навчанні, за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування, активну участь у житті факультету та за вагомі досягнення у спорті.
 
    До привітань студентів також долучився Олексій Мельник, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Національного університету біоресурсів і природокористування України, який побажав студентам міцного здоров’я, успіхів у навчанні й особистому житті. А з метою зміцнення здоров’я, цікавого проведення дозвілля студентів факультету, для заняття спортом та фізичною культурою від профспілкової організації студентів вручив цінні подарунки у вигляді спортивного інвентаря (футбольні та волейбольні м’ячі, тенісні ракетки, шахи, набори для бадмінтону та інше).
 
         Вітаючи усіх студентів зі святом хочемо сказати про те, що на молоде покоління покладаються великі надії. Пройде кілька років і саме теперішнім студентам треба буде розбудовувати країну, виробляти високоякісну продукцію тваринництва і рибництва, забезпечувати людей продуктами харчування, вчити дітей та працювати на благо рідної держави! Усім студентам бажаємо отримувати корисні знання, не забувати про відпочинок, завжди бути задоволеними своїм життям і гідно нести звання студента!
       Василь Бочков,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів
  За матеріалами офіційної сторінки НУБіП України
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook