Первинна профспілкова організація НУБіП України

Адреса: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15 (корпус № 3, к. 225, 227)

Тел.: (044) 5278947

Електронна пошта: [email protected]

Голова первинної профспілкової організації НУБіП України:
Тарасенко Ростислав Олександрович

доктор педагогічних наук, доцент

 

     Пріоритетними завданнями профспілкової організації є постійна взаємодія з адміністрацією в дотриманні чинного законодавства України з питань оплати праці, зайнятості, вирішення трудових спорів, здійсненні громадського контролю за додержанням законодавства про охорону праці, створення безпечних і нешкідливих умов праці.
     Профспілкова організація співробітників всіляко сприяє соціальному розвитку колективу, поліпшенню житлових умов працівників, виділенню земельних ділянок під індивідуальну забудову, розвитку садівництва, а також для ведення особистого селянського господарства.
Турботою профспілкової організації є відпочинок співробітників та членів їх родин. Кожного літа в червні-серпні більше 100 дітей шкільного віку відпочивають в дитячому оздоровчому закладі санаторного типу "Чайка", що розкинувся в сосновому бору, на березі річки Рось, неподалік від м. Богуслав, Київської області.
     При тісній співпраці профкому і кафедри фізичного виховання в університеті налагоджена спортивна робота серед науково-педагогічних працівників та співробітників НУБіП України. Для підтримки цієї важливої роботи профспілкова організація виділяє кошти на придбання спортивного інвентарю, форми, заохочувальних призів.
     Особливу увагу профспілкова організація приділяє стану охорони праці в навчально-наукових лабораторіях і виробничих підрозділах. З цією метою в профспілковій організації створена комісія з питань охорони праці, предметом уваги якої є контроль виконання пунктів колективного договору в аспекті створення безпечних умов праці співробітників університету.  

Новини

Всі новини

Оголошення

Всі оголошення

Події

Всі події
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook