Студентське містечко: поселення працівників університету на новий навчальний рік!

28 липня 2023 року
  Національний університет біоресурсів і природокористування України є не лише осередком освітянської еліти і найкращих здобувачів, а й другою домівкою для близько 6000 студентів та 800 співробітників разом з членами сімей, що мешкають в гуртожитках студентського містечка університету.

  25 липня 2023 року, під головуванням Сергія Кваші – проректора з науково-педагогічної роботи та розвиту, Вадима Ткачука – проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, за участі Сергія Стецюка – директора студентського містечка, Віктора Потебні – начальника відділу соціальної роботи, Ростислава Тарасенка – голови первинної профспілкової організації НУБіП України, Олексія Мельника – голови первинної профспілкової організації студентів, Тетяни Бурдій – провідного економіста відділу соціальної роботи, відбулось засідання Комісії з поселення працівників університету у гуртожитки студентського містечка НУБіП України на 2023-2024 навчальний рік та проведення заходів з оптимізації використання житлового фонду гуртожитків.

  Зазначимо, що кожного року контингент вступників нашого університету збільшується, відповідно в пріоритеті є поселення саме студентів, і тому університет не може в повному обсязі забезпечити працівників тимчасовим житлом. У зв’язку з цим, традиційно Комісія дискутує, детально вивчає ситуацію кожного співробітника, враховує, на яку ставку посадового окладу працює він, оцінюючи реальну потребу в проживанні й дотримання встановлених правил проживання в гуртожитку.
  Досконало розглянувши кожну заяву та детально зваживши всі обставини, були ухвалені рішення щодо поселення чи відмови в ньому. У такий надважкий для держави час, університет йде на зустріч та підтримує більшість бажаючих на поселення, проте для працівників, до яких виникли певні запитання, після ретельнішого вивчення ситуації, буде організовано та проведено додаткові засідання Комісії.
  Також члени Комісії наголосили, що у зв’язку з воєнним станом в країні та непередбаченими форс-мажорними обставинами, які можуть виникнути, необхідно завчасно попередити осіб, що поселяються в гуртожитки про можливі перебої у постачанні комунальних послуг і, при потребі, переселення працівників в інші гуртожитки, які будуть функціонувати.
  На комісії розглянули й інші питання, що стосуються проживання співробітників в гуртожитках, покращення соціально-побутових умов та проведення поточних ремонтних робіт у місцях загального користування в гуртожитках № 12, 13.

  Поселення працівників в гуртожитки на новий навчальний рік відбулось, наступний крок – поселення студентів!


Мирослава Терлецька,
секретар комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook