Оперативний штаб НУБіП України з профілактики захворювань на коронавірус та упередження їх розповсюдження інформує

27 квітня 2021 року
     Відбулось чергове засідання Оперативного штабу, який функціонує з самого початку коронавірусної пандемії ось вже протягом півтора року.

     На підставі встановлених урядом України і владою міста Києва карантинних режимів і зон, моніторингу внутрішнього університетського стану з захворюваністю, штаб організовує необхідну профілактичну і санітарно-протиепідемічну роботу, комплексно реагує на кожен випадок підозри чи зварювання на Covid-19 у працівників і студентів університету, здійснює, в співдружності з ректором і ректоратом та профспілковими організаціями, потужну соціальну підтримку й надає грошову допомогу тим, хто потерпає від захворювань на коронавирус. А в цілому, в університетському колективі силами вчених і Оздоровчого центру НУБіП України, матеріальними засобами університету, безкоштовно для людей було проведено вже більше 10-ти профілактичних імуно-ферментативних тестувань на виявлення M і G-антитіл, які засвідчують або про гостру форму захворювання, або про його перенесення з формуванням захисного імунітету. Виконується великий обсяг іншої роботи, пов'язаної з коронавірусними викликами часу.

     Оперативним штабом, ось вже другий навчальний рік поспіль, відправляються оптимальні необхідні режими навчального процесу з виконанням вимог, в залежності від перебування в жовтій, помаранчевій и червоній зоні та правил вимушеного локдауна. Незважаючи на велику попереджувальну антиковідну програму і порівняльну невисоку захворюваність на коронавірус в університеті, на жаль, не обійшлось без втрат. Ось і зовсім нещодавно хвороба забрала чудового чоловіка і старанного працівника, водія університету Миколу Яковича Данилюка, висловлюємо Вічну Світлу Пам'ять Людині і співчуття рідним і близьким!

     Значить розслаблятись наразі не на часі. Зараз ведемо широку підготовчу роботу з підготовки до антикоронавірусних щеплень. Старанно продовжуємо попередню комплексну кропітку профілактичну роботу і реагуємо на динаміку епідемічної ситуації. Так на поточному засіданні Оперативного штабу розглядались і узгоджувались надважливі невідкладні питання. Перш за все було розглянуто термінового листа від Ради національної безпеки і оборони України і листа від Бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні щодо належного забезпечення проведення сумісного зовнішнього оцінювання в Україні. Штаб глибоко їх вивчив і відпрацював відповідні внутрішньоуніверситетські рекомендації.

За матеріалами офіційного сайту НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook