Студентка ФАМу Анна Кравчук: будь які виклики створюють нові можливості

27 березня 2020 року
     Варто пам’ятати, що будь-які виклики створюють нові можливості. Це той випадок, коли дистанційний режим функціонування факультету дозволить усім учасникам навчального процесу розвинути нові навички, навчить вміло організовувати роботу та вдосконалити свою компетентність. З метою моніторингу якості дистанційного навчання та ознайомлення з відгуками студентів щодо можливих недоліків та побажань з покращення роботи проведена розмова зі студенткою 4 курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг» Кравчук Анною.

  • Як Ви відреагували на новину про запровадження карантину в університеті? 

   – На початку карантину, я приїхала до батьків в місто Тальне Черкаської області. Пам’ятаю, як зателефонувала мамі і сказала, що університет закрили на карантин, тож потрібно їхати додому. Тоді я ще не розуміла наскільки все серйозно. Навіть валізу вз’яла невелику, очікувала на швидке повернення і коротку розлуку зі стінами рідного університету.
  • Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

  – Коли дізналася, що навчання продовжиться дистанційно, сприйняла це позитивно, не хотілося втрачати часу. Разом із своїми одногрупниками ми неодноразово працювали на електронному порталі «Elearn», контакти з викладачами завжди підтримували. 
  • Які маєте побажання для викладачів?

   – Які можна мати побажання? Наші викладачі – молодці, надсилають завдання згідно тижневого розкладу, відкриті до спілкування, готові прийти на допомогу та відповісти на складні запитання. На цьому тижні за ініціативи Новака Олександра Володимировича, викладача з дисципліни «Основи лідерства», проводили перше в моєму житті практичне онлайн заняття. Було приємно бачити колег та працювати з ними в режимі реального часу.
  • Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?

   – Якщо чесно, до карантину витрачала в два рази менше часу на виконання завдань. Деякі викладачі збільшили обсяг навантаження, тому сумувати не доводиться.
  • Які додаткові можливості з’являються під час карантинних буднів?

   – Це чудовий час для самовдосконалення. Працюю над дипломом, вивчаю англійську мову, читаю книги. Та часом стає сумно… Це ж мій останній навчальний семестр. Хотілося б його провести в університеті з друзями та викладачами. Вірю, що скоро всі неприємності залишаться в минулому. 
   Тому бережіть себе, їжте сало, їжте хліб, зажовуйте часником, сидіть вдома і не хворійте! 
 
Розмовляла Людмила Гречанюк,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook