Студенти факультету аграрного менеджменту прослухали лекцію аграрного аташе Посольства Королівства Нідерланди Рейнауда Наутена на тему: «Climate change and circular agriculture»

20 березня 2020 року

   11 березня 2020 р. кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД факультету аграрного менеджменту запросила радника з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерланди Рейнауда Наутена. В рамках візиту була запланована зустріч зі студентами 4-го курсу спеціальності «Менеджмент» (англомовна група).

   На початку зустрічі аграрний аташе презентував себе і познайомився з кожним із студентів. Далі слухачі отримали цікаву інформацію про нові тенденції та виклики для аграрного сектору Нідерландів. Зокрема, Рейнауд Наутен більш детально зупинився на таких проблемах як зміна клімату і циркулярна економіка сільського господарства. Студенти прийняли активну участь у запропонованих гостем дискусіях: «Яким чином нідерландські фермери  можуть співпрацювати із сільськогосподарськими товаровиробниками з України?» і «Що потрібно зробити в аграрній сфері для задоволення швидкозростаючого попиту на харчові продукти у світі?». Рейнауд Наутен і студенти залишились задоволені результатами проведеного заняття і домовились продовжити, розпочатий цикл лекцій.

  

 

Файчук О.М., доцент кафедри 

адмніністративного менеджменту та ЗЕД

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook