Профорієнтаційна робота в КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат»

2 березня 2020 року

Студенти і співробітники агробіологічного факультету НУБіП України протягом ряду років ведуть активну профорієнтаційну роботу зі школярами з усіх регіонів нашої країни. При цьому адміністрація і весь навчальний-науково персонал факультету використовують ефективні інноваційні методи, максимально наближені до самого школяра. Це, наприклад, і «Дні відкритих дверей» в університеті, і різноманітні наукові гуртки.

Так, 25 лютого, в рамках профорієнтаційних заходів, для ліцеїстів КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат» відбулося чергове засідання гуртка «Хімія». Доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Надія Солод проводячи це засідання, запросила учнів ліцею узяти участь в олімпіаді з хімії для вступу в університет, оскільки це – унікальна можливість отримати додаткових 20 балів. При цьому всі гуртківці одержали матеріали щодо умов вступної кампанії в 2020 році, і були запрошені для ознайомлення та екскурсії на агробіологічний факультет.

 

Такі зустрічі особливо користі, оскільки сприяють поширенню інформації про університет і його спеціальності в межах конкретних шкіл, ліцеїв, допомагаючи школярам правильно і своєчасно зорієнтуватися в світі сучасних професій.

Надія Солод 

Доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook