Екологічна продукція від кафедри технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

24 лютого 2020 року

 

     Якщо хто призабув, що солоний огірок, виготовлений за технологією засолу в діжці, – то необхідність і окраса пізньозимового и раннєвесняного столу, то пора йому нагадати!

     Кафедра технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика реалізує свою екологічно чисту продукцію за ціною 50 грн. (без вартості банки) і 74 грн. (із банкою).
     Аби потім не картали себе, що, мовляв, хто не встиг – той спізнився!..

  


Катерина Корнійчук,
завідувач НВЛ переробки плодів та овочів
кафедри технології зберігання переробки та стандартизації
продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook