Гімназисти на фінішному шляху вибору майбутнього професійного життя

21 лютого 2020 року

У процесі налагодження взаємодії вищих закладів освіти та загальноосвітніх шкіл при здійсненні профорієнтаційної роботи в кожного з учасників є своя мета, завдання. Співпраця установ на засадах системно-діяльнісного підходу є взаємовигідною, коли вони діють як частини єдиного цілого і, в той самий час, здійснюють свої функції.

В рамках підписаного у вересні 2019 року Договору про співробітництво між Гімназією № 315 з поглибленим вивченням іноземних мов м.Києва та факультетом аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України 21 лютого 2020 року пройшла зустріч учнів 11 класу з доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Совою Оленою Юріївною.

 

Представниця факультету нагадала потенційним абітурієнтам про спеціальності й освітні програми, розповіла про історії успіхів випускників кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Учням було повідомлено про прогресивні методики навчання в Університеті, про переваги отримання вищої освіти саме на факультеті аграрного менеджменту. Підкреслено можливості отримання подвійних дипломів відповідно до угод НУБіП України з Поморською академією (Польща), з Університетом Foggia (Італія), які підписано за ініціативи завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, чл.-кор. НАН України, д.е.н., проф. Шинкарук Л.В.

На сьогодні найбільшим попитом серед вступників користуються саме управлінські спеціальності, і, обравши «Менеджмент» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, на вас чекає цікава і перспективна професія!


Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook