Продовжуються змагання у вищій лізі та на Кубок України з баскетболу серед жіночих команд

16 грудня 2019 року

     Важкий змагальний графік видався для жіночої зірної команди НУБіП України з баскетболу 7-го і 8-го грудня наша збірна приймала команду МОБІ з м. Бровари, а 14-го і 15-го грудня зіграла зі Збірною м. Києва-ТНУ. Ігри видалися досить напруженими і багатими на технічні фоли, бо кожна з команд прагнула перемоги. Першу гру з командою МОБІ наша збірна виграла з рахунком 71:58, а другу, нажаль програла – 75:83, але за сумою двох ігор НУБіП України закинула на 4 очки більше ніж броварська команда.

     Наступні дві гри були з київською командою – ТНУ. Команда ТНУ є дебютантом Чемпіонату України у вищій лізі, але зарекомендувала себе, як потужний суперник вигравши 6 ігор і набравши 20 очок в турнірній таблиці. Тож нашим дівчатам не можна було розслаблятися, а налаштовуватися лише на перемогу.

     Перша гра проходила у спортивному комплексі НУФВСУ. Матч був призначений на 19-ту годину вечора, але з-за технічних проблем розпочався лише о 20:30. Обидві команди дуже втомилися від чекання, що позначилося на грі. Багато було технічних помилок і персональних фолів, та попри такі негаразди наша збірна проявила характер і виграла гру з перевагою у 12 очок. Наступний матч розпочався у більш зручний час о 16:00, але теж видалася досить напруженим. Суперник будь-що хотів відігратися, тож часто порушував правила, за що карався пробиттям штрафних. Така ситуація була на користь нашим баскетболисткам і матч завершився з рахунком 88:65 на користь збірної НУБіП України. Тож після 14-ти зіграних ігор з 23 набраними очками НУБіП України у попередньому заліку розташувався на другій сходинці турнірної таблиці.

 

КЛУБ

В/П

ОЧКИ

КСЛІ-КИЇВ-БАСКЕТ (Київ)

13/0

26

НУБіП УКРАЇНИ (Київ)

9/5

23

КСЛІ-ДИНАМО-НПУ (Київ)

7/6

20

ЗБІРНА м. Києва-ТНУ (Київ)

6/8

20

МОБІ (Бровари)

7/6

20

ПЕРЕЯСЛАВ (Переяслав-Хмельницький)

6/7

19

КІВС-CБК ЛЬВІВ (Львів)

4/9

17

ХМЕЛЬНИЦЬКA ПОЛIТЕХНIКА (Хмельницький)

1/12

14

     А на Кубок України з баскетболу серед жіночих команд збірна НУБіП України зіграє в середу 18 грудня з командою КСЛІ-Динамо-НПУ з м. Києва.

    Запрошуємо всіх бажаючих підтримати нашу команду 18 грудня о 18:30 до спортивного комплексу Київського спортивного ліцею-інтернату за адресою: бульвар Вацлава Гавела 46.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook