В університеті пройшло урочисте зібрання та святковий концерт з нагоди Всесвітнього дня учителя та Дня працівника освіти України

4 жовтня 2019, 19:40

 

 

     Як влучно підмітили організатори зібрання, роки минають, на зміну одному поколінню приходить інше, приходять і відходять свята, змінюються дати, події, але день освітян святкуватиметься завжди. Як завжди буде вчитель – головна людина у становленні кожного як особистості і фахівця.

     Вітаючи колектив університету з професійним святом, ректор Станіслав Ніколаєнко відмітив: знання, як і небеса, належать усім. І ми маємо зробити все, щоб над Україною було чисте, мирне небо, а наша молодь набувала якісних знань. Для цього, проводячи чергові реформи, потрібно подбати всього про три речі, які є основними. Перша – вчитель, викладач, майстер виробничого навчання – його підготовка та благополуччя. Друга – сучасна матеріально-технічна база. Третя – зміст освіти. І хоча хліб учителя нелегкий, та щоразу, коли бачимо наших студентів, випускників ми пишаємося, так само, як і викладачами та славним університетом – НУБіП України!

     Чудовим подарунком став святковий концерт, організований аматорами кафедри культурології. Своїм талантом освітян університету радували ансамблі – бального танцю «Чарівність», вокальні – «Амеро» і «Октава», балетна і хорова групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос», солістка студії естрадного співу Ксенія Євтушенко, заслужений артист України, доцент Віктор Кавун та зірковий гість – народний артист України Олег Марцинківський.

 

Ірина Білоус

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook