Валерій Короткий: з навчальним закладом визначився давно, а от спеціальність «Геодезія та землеустрій» обрав за порадою родичів

30 липня 2019 року

    Чимало усміхнених облич можна побачити біля першого навчального корпусу. Воно і не дивно, адже саме зараз щасливчики везуть оригінали документів на такі бажані бюджетні місця. Майже усі абітурієнти зорієнтовані були саме на НУБіП. На таке рішення впливає багато факторів, найголовнішим серед них є порада старших друзів, студентів старших курсів. Які, в свій час, обрали наш навчальний заклад і не помилилися. Саме за відгуками односельчан наш співрозмовник і обрав НУБіП.

- Валерію, які перші враження від вишу, сподобався?
- Звісно, але я тут не вперше. Бував раніше, на дні відкритих дверей. Місцевість, де розташований НУБіП, одразує закохує в себе. В які б навчальні заклади пізніше не їздив, все поступалося величним корпусам і зеленій території саме вашого вузу. А влітку тут ще гарніше! Приємні люди, принаймні тих, з ким я вже познайомився в приймальній комісії. Розгубитися не дають.

- Чи є знайомі, які вже вчаться в НУБіП, що розповідають?
- Так, звісно, і багато. Адже родом я з села Березова Рудка, що на Полтавщині. У нас є коледж, випускники якого вчаться в НУБіП, від них я чую лише схвальні відгуки. Тому вибір вузу був очевидним.

- А спеціальність чому така?
- Знаєте, я ретельно вивчив попит на ринку праці, питав думку батьків, родичів... Більшість з них, останнім часом, мали справу з землевпорядниками. Відмічали витребуваність фахівців цієї галузі на ринку праці. Якраз перелік предметів, з яких я складав ЗНО підходив для спеціальності «Геодезія та землеустрій». Звісно поставив перший пріоритет. І не помилився.

- Чого очікуєш від навчання?
- Безумовно, хочу отримати якомога більше знань, щоб стати достойним конкурентом на ринку праці й мати гарну роботу. Знаю, що в НУБіП багато уваги приділяється дозвіллю студентів, тому буде чим зайнятися і у вільний час. Також планую подивитися усі визначні місця нашої столиці.

Дякуємо за розмову, сподіваємось, ти усі свої плани втілиш у життя, а колектив нашого факультету зробить для цього усе можливе. Успіхів!

Розмовляла доцент кафедри земельного кадастру,
Наталія Мединська


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook