Гала-концерт «Голосіївської весни-2019» запрошує!

7 травня 2019, 15:30
Корпус №3, актова зала

     Відшуміли відбіркові тури ХХХVIII Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна-2019», в якому цьогоріч взяли участь творчі команди 14 факультетів та ННІ базового закладу, 11 відокремлених підрозділів НУБіП та студенти із Білорусі, Литви, Індії, Конго, Пакистану та інших країн. На сцені актової зали НУБіП та на інших сценічних майданчиках глядачі бачили і відомих вже публіці своїх улюбленців, і нові таланти у хореографічному, вокальному, інструментальному, театральному, розмовному жанрах.

     Як звично, журі нелегко було визначити переможців з-понад більш як півтори тисячі творчих особистостей, які вразили різноманітністю, креативністю, нестандартним підходом до організації програм. Проте підсумки підведено – і вони будуть оголошені на гала-концерті «Голосіївської весни-2019», який відбудеться 7 травня 2019 року о 15 годині 30 хвилин в актовій залі навчального корпусу № 3.

     На концерті вас чекатимуть кращі номери від переможців у різних номінаціях, а також виступи іноземних гостей. А перед початком концерту, з 1200 години, в холі третього поверху працюватиме виставка робіт образотворчого, декоративно-вжиткового та фотографічного мистецтва від студентів-митців цих жанрів, де ви зможете побачити кращі роботи живопису, графіки, декоративного розпису, оригамі, квілінгу та інших напрямів.

Запрошуємо на виставку і гала-концерт!

 

     Запрошенняна кафедрі культурології, кім. 317 навчального корпусу № 3.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook