Студенти факультету конструювання та дизайну - бронзові призери Всеукраїнської студентської олімпіади 2019 року з «Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкцій» в індивідуальному та командному заліку

26 квітня 2019, 12:40

 
 
17-19 квітня 2019 року на базі кафедри експлуатації та ремонту машин  Центральноукраїнського національного технічного університету проходила    (м. Кропивницький) проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкцій».
Олімпіада проводилась відповідно до наказу Міністерства освіти i науки України від 28.11.2018 року №1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році». галузі знань 13 «Механічна інженерія» та спеціальності 132 «Матеріалознавство».
Голова журі, д.т.н., професор В.В. Аулін детально проінструктував учасників щодо умов олімпіади.

 

C:\Users\Андрій\Desktop\Кропивницький\IMG_20190418_090919.jpg
Конкурсні завдання Олімпіади проводились у три тури: І тур – розв’язання  тестових завдань основних фахових дисциплін; ІІ тур – письмове розв’язання творчих завдань за фахом; ІІІ – перевірка практичних навичок зі спеціальності. У форматі Олімпіади проводився конкурс наукових доповідей.
В індивідуальному заліку став бронзовим призером та виборов Диплом ІІІ ступенюВсеукраїнської студентської олімпіади з «Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкцій» студент магістратури Руслан Гарбуз. Руслан навчається за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва». Це вже не перша перемога здібного студента у Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах студентських наукових робіт.
У конкурсі наукових доповідей ІІІ місце виборовстудент 4-го курсу напряму «Машинобудування», спеціалізації «Обладнання лісового комплексу» Сергій Криницький

 

Вітаємо з перемогою Руслана Гарбуза та його керівника, в.о. завідувача кафедри надійності техніки Андрія Новицького.
C:\Users\Андрій\Desktop\Кропивницький\IMG_20190418_143207.jpg
         

 

У номінації «Практичний тур» студенти магістратури факультету конструювання та дизайнуДаценко Володимир та Давиденко Ігор вибороли дипломи ІІІ ступеня. Володимир та Ігор  навчається за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання». Представлена освітня програма лише минулого року була відкрита на факультеті конструювання та дизайну, перший випуск відбудеться у грудні 2019 року, але її студенти вже сьогодні показали перші результати. Підготував студентів до практичного туру старший викладач кафедри надійності техніки О.О. Банний.
C:\Users\Андрій\Desktop\Кропивницький\IMG_20190418_121636.jpg C:\Users\Администратор\Desktop\Фото Кропивницький.jpg
          
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 2.jpg      
Вітаємо студентів факультету конструювання та дизайну – учасників Всеукраїнської олімпіади з вдалим виступом на і бажаємо їм натхнення, нових здобутків, подальшого професійного розвитку і перемог!
Висловлюємо щирі слова вдячності організаторам Всеукраїнської студентської олімпіади, і особливо, голові журі,д.т.н., професору кафедри експлуатації та ремонту машин ЦНТУ В.В. Ауліну.

 

Олександр Бистрий,
старший викладач кафедри надійності техніки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook