Проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління»

26 березня 2019 року
10 корпус, 233 ауд.

    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1313 від 28.11.2018 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році», наказу ректора НУБіП України від 12.12.2018 р. № 1419 щодо проведення І-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2018-2019 н.р. 19 березня 2019 року було проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління» серед студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент».

   Згідно розпорядження декана факультету аграрного менеджменту було сформовано робочий оргкомітет для проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління» у складі: голова оргкомітету – Горьовий В.П., д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського; члени оргкомітету: Гогуля О.П., к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського; Новак О.В., к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського; секретар оргкомітету – Тараненко К.В., лаборант кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

 

 

   За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління», в якій взяли участь 63 студентів 4 курсу спеціальності «Менеджмент», було визначено наступних переможців:

І місце – Сарака Оксана Дмитрівна (7 група);

ІІ місце – розділили Терновенко Оксана Сергіївна (5 група) і Кошель Вікторія Вікторівна (7 група);

ІІІ місце ‑ розділили Тарасова Юлія Олегівна (5 група) і Першута Людмила Вікторівна (3 група).

 

   Вітаємо переможців та бажаємо достойно представити Університет на II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління»!

 

Ольга Гогуля

доцент кафедри

менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook