День відкритих дверей – важливий крок у майбутнє

21 березня 2019 року
21 березня 2019 року для випускників технікумів та коледжів  устінах нашого навчального закладу традиційно відбувся День відкритих дверей. 
З різних регіонів України приїхали майбутні абітурієнти, щоб ознайомитися з умовами вступної компанії 2019 року та дізнатися про особливості навчання на обраній спеціальності, поспілкуватися з керівництвом факультету, познайомитися з представниками студентства.
 
Цього разу на кафедру фінансів завітали випускники Ірпінського державного коледжу економіки і права, Броварського вищого училища фізичної культури, Боярського коледжу екології і природних ресурсів, Мукачівського аграрного коледжу та Прилуцького агротехнічного коледжу. Під час проведення заходу майбутні абітурієнти відвідали нашу навчальну лабораторію, лекційні аудиторії та мали можливість поспілкуватися з завідувачем кафедри та викладачами у форматі «питання – відповідь».
 
Приємно відмітити, що легка атмосфера спілкування допомагає молоді визначитись з майбутньою спеціальністю та усвідомити важливість свого вибору.
 
Надія Мрачковська,

доцент кафедри фінансів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook