Майбутній тваринник-технолог Діана Левицька з Київщини: За мрією - до НУБіП України

7 лютого 2019 року
     Діана Левицька з села Корніївка Баришівського району Київської області навчається у випускному класі школи, і вже з 8 класу розмірковує над своїм майбутнім: вибором вишу і професії.
  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – Отримання вищої освіти грунтовно тренує і суттєво розвиває розумові здібності, вчить самостійності та плануванню, розширює кругозір і дозволяє бачити нові можливості чіткіше і раніше інших, дає направлення за певною спеціальністю знань, що дозволить займатися специфічними професіями (де без попередньої підготовки освоїти професію було б неможливо), допомагає організовувати власну справу і активно отримувати просування по кар'єрних сходах.

  • Яку спеціальність обрала і чому?

     – Хочу навчатись на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Обрала я цю спеціальність тому, що мені подобається природа і все живе, пізнавати як влаштоване життя.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

    – Рішення навчатися саме в цьому університеті виникло не випадково. Я збирала всю доступну інформацію з різних джерел. Насамперед спілкувалася із знайомими, які тут вчилися. Крім того, із життям університету та обраного факультету знайомилася на офіційному сайті. Також моніторила відгуки студентів на різних сервісах у мережі інтернет.
    Основними критеріями вибору слугувало те, що НУБіП є лідером аграрної освіти України, а також зручне розташування навчальних корпусів та гуртожитків у лісопарковій зоні, можливість цікаво проводити дозвілля та самовдосконалюватися. А ще – можливість поїхати за кордон на навчання, стажування або практику.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Люблю читати, слухати музику і подорожувати.

  • Про що мрієш?

     – Моя найзаповітніша мрія бути фахівцем тієї справи, яка приносить користь людям.

Бесіду вів доцент кафедри годівлі тварин і
технології кормів ім. П.Д. Пшеничного
Олександр Яценко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook