Виставка «Таємниці ландшафтного мистецтва» чекає на своїх відвідувачів

4 лютого 2019 року
   1 лютого 2019 року успішно розпочала роботу виставка «Таємниці ландшафтного мистецтва», організована спільно кафедрою ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України і Національним науково-природничим музеєм НАН України.

    На виставці, яка вперше підбиває підсумки багаторічної праці її співробітників та студентів і випускників кафедри, представлена широка експозиція робіт цікавих як для професіоналів так і для всіх цінителів прекрасного, яка складається, зокрема, з таких експонатів, як: унікальні макети і проекти оптимальної ландшафтно-екологічної організації територій (проект реконструкції Саду Кабінету Міністрів України, проектні пропозиції щодо реконструкції об’єктів Національного заповідника Софія Київська, проектування парку з елементами топіарного мистецтва в м. Вишгороді тощо); фітокомпозиції, топіарні форми, каркаси топіаріїв, тропічні, гірські та пустельні флораріуми, макети озеленення бульварів, розбивка парків, картини намальовані маслом, фітодизайн екстенсивних садів на дахах тощо.

     Відвідувачі виставки мають можливість ознайомитися з відеоматеріалами про ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

  

  

     Мета виставки «Таємниці ландшафтного мистецтва» – визнаючи природоохоронну функцію за пріоритетну для будь-якого регіону, привернути увагу суспільства до раціонального природокористування, його умов та принципів, а також залучення зацікавленої молоді до навчання відповідно до теми виставки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

     Український комунальний телевізійний канал «Київ», офіційний друкований орган Верховної Ради України «Голос України» та Всеукраїнська екологічна газета, науково-популярне періодичне видання, яке розкриває тематики екології та енергоефективності, зміни клімату та природокористування «Природа та суспільство» детально висвітлили дану подію, взяли у завідувача кафедри професора Олени Колесніченко інтерв’ю про унікальність, особливість і виключність даної виставки, яка, крім справжнього професіоналізму, наповнена високим духом патріотизму, любові до України і природи.
     За бажання відвідувачі мають змогу пройти майстер-клас з флористики або ландшафтної архітектури.

  

  

  

     У подальшому кафедра планує запросити якомога більше гостей на свою виставку, школярів, студентів, а також відомих осіб, державних і громадських діячів.
      Виставка працюватиме до 15 березня 2019 року.

Раді бачити всіх зацікавлених осіб за адресою: м. Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 15.

Світлана Сидоренко,

організатор виставки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook