Випуск магістрів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

26 грудня 2018 року

     21 грудня 218 р. відбувся випуск магістрів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Цього разу дипломи отримали 139 випускників спеціальностей 202 «Захист і карантин рослин» (60 магістрів денної та заочної форми навчання), 162 «Біотехнології та біоінженерія» (35 магістрів), 101 «Екологія» (44 магістри), з них 29 дипломів з відзнакою.

     З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Микола Доля та завідувачі кафедр Микола Патика, Ярослав Лікар, Володимир Боголюбов.

     У відповідь на привітання магістри Могила Аліна, Юлія Терпеньова, Владислав Лепеха, подякували керівництву університету та деканату за створені умови для навчання у найкращому вузі країни, за можливість спілкуватися із однокурсниками, навчатися тут і за кордоном.

     Цього року диплом магістра отримали два іноземних студенти: Садат Ясер (Республіка Афганістан) – зі спеціальності «Захист і карантин рослин» – та Гашимзаде Артуран Агіль Огли (Республіка Азербайджан) зі спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища».

 

     Віримо, що отриманий випускниками диплом – це сходинка до досягнення поставлених нимижиттєвих цілей, крок до визначення пріорітетів, формування особистостей та фахівців. Нехай вам щастить!

Оксана Сикало,
заступник декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook