Юристи університету взяли участь у обговоренні перспектив розвитку земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права

13 грудня 2018 року

     Представники кафедри агарного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука взяли участь у роботі науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права: теорія та практика», яка пройшла на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

     Вона зібрала 114 учасників – представників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Одеська юридична академія», ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро) тощо.

     Модератор заходу проректор університету з наукової роботи А.П. Гетьман привітав учасників і наголосив: науковий продукт у сферах земельного, аграрного, екологічного та ресурсного права має знайти відображення у відповідній нормативно-законодавчій базі.

     На пленарному засіданні із доповідями виступили голова Всеукраїнської екологічної ліги Т.В. Тимочко (проблемні питання розширення природно-заповідного фонду у контексті земельної реформи), А.П. Гетьман (сучасні тенденції розвитку еколого-правової науки в умовах реалізації угоди про асоціацію України з ЄС), завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука В.М. Єрмоленко (деякі лексично-змістовні питання теорії екологічного права), професор Національного університету «Одеська юридична академія» І.І. Каракаш (cучасні тенденції розвитку екологічного законодавства і права України) тощо. Роботу конференції було продовжено у секціях: земельного та аграрного права, екологічного права та в секції Всеукраїнської екологічної ліги.

     Професорсько-викладацький склад кафедри агарного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука щиро дякує організаторам конференції за плідну співпрацю.

Вікторія Ховрах,
старший лаборант
кафедри агарного, земельного та
екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook