У Києві пройшов Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник»

16 жовтня 2018 року

     Під таким гаслом цьогоріч уп’яте відбулась масштабна освітня подія – Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник». Головна його мета – допомогти випускникам шкіл зробити свідомий вибір навчального закладу.
     Організований освітньою компанією ZNOUA, він зібрав експертів з підготовки до ЗНО та профорієнтації, представників освітніх компаній та курсів, найкращих державних та приватних ЗВО України, серед яких і НУБіП.

     Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Лідія Гончарук розповіла учасникам про наш університет. Сьогодні він пропонує випускникам шкіл 37 спеціальностей. На сьогодні найпопулярнішими серед них є «Філологія», «Психологія», «Журналістика», «Ветеринарна медицина» (яка, до речі, має 417 місць ліцензійного обсягу), «Агрономія» і «Право».

     Вона запросила охочих відвідати наш навчальний заклад 1 листопада, коли відбудеться День відкритих дверей. Та розповіла про безкоштовну олімпіаду, що проходитиме на базі НУБіП, та дає можливість отримати додаткові 10 балів для вступу.
     Викладачі ZNOUA та запрошені спікери провели цікаві лекції та майстер-класи, а менеджери з підбору персоналу розповіли про переваги роботи в провідних компаніях України з єдиною метою – дати кожному випускникові можливість вибрати для себе ідеальне майбутнє та втілити свої мрії в життя. Усе це в невеликій за розміром залі, де кожен сантиметр має функціональне призначення: в центрі платформа для доповідачів, довгим рядом розташувались столи представників різних закладів вищої освіти, поодаль місце для відпочинку.
     Завдяки організаторам Форуму, майбутні абітурієнти змоги поспілкуватися з представниками топових закладів вищої освіти України, з’ясували можливості щодо навчання за кордоном, дізналися про тонкощі цьогорічної вступної компанії, поріг «склав / не склав», підготовчі курси, особливості тестів та графік проведення ЗНО-2019: 05.02.-25.03. – реєстрація учасників; 21.05. – математика; 23.05. – українська мова та література; 27.05. – іноземна мова; 30.05. – фізика; 04.06. – історія України; 06.06.– біологія; 11.06. – географія.

     Уже традиційно взяли участь у форумі викладачі кафедри журналістики та мовної комунікації разом із студентами-першокурсниками спеціальності «Журналістика», які презентували свою аlma mater та спеціальність.
     Заразом студенти-першокурсники отримали прекрасну нагоду «попрацювати» журналістами, взявши інтерв’ю в учасників форуму – майбутніх абітурієнтів.
     Іщенко Дмитро (Конотопська гімназія): хочу стати програмістом, тому приїхав на форум аби обрати ЗВО, в якому дійсно зможу проявити себе та матиму можливості для саморозвитку.
     Гуменюк Анна (ліцей-школа м. Козятин): взяла участь у заході, щоб дізнатися про цьогорічну вступну компанію та ЗНО-2019. На жаль, я ще не визначилася зі спеціальністю та університетом. Сподіваюсь, що тут зможу визначитись з планами на майбутнє.

  

     Швачко Іванна (Житомирська область, с. Потіївка): мрію стати філологом, бо люблю гуманітарні науки. Я народилася в сім’ї вчителів, досконало володію англійською мовою, була у Німеччині, тому маю бажання вивчити ще й німецьку. На форумі хочу визначитися з університетом.
     Іващук Ганна (Збаражівський район, Збаражівський НВК): відвідала форум, щоб дізнатися більше про ЗНО-2019, найвідоміші університети та популярні спеціальності. Також хочу послухати спікерів, які дають поради щодо вступу, вибору професії тощо. Я мрію стати журналістом, тому маю надію, що саме тут визначусь із закладом вищої освіти, де буду навчатись.

     Багато молоді, невимушена й напрочуд дружня атмосфера, невеличка, але затишна фотозона в ковбойському стилі, квести з нагородами, приємна музика… Саме такі слова спадають на думку, коли тебе запитують, що було цікавого на форумі.

Віталій Мікула, Ірина Кондратюк, Ольга Галата, Мар'яна Бабчук,
студенти 1-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook