У Рівненському коледжі НУБіП України урочисто відкрито новий спортивний комплекс

16 вересня 2018 року

     14 вересня 2018 року в Рівненському коледжі проведено урочисте відкриття спортивного комплексу, що включає в себе два сучасних спортивних майданчики - футбольне поле із штучним покриттям та гімнастичну площадку.

     Реалізовуючи програму «Рівненська ініціатива 2020», з ініціативи директора коледжу Ярослава Корсуна у ВСП «РК НУБіП України» завершено будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям, який тепер є одним із кращих у Рівненської області.

     Зауважимо, що фінансування будівництва і придбання штучного покриття здійснювалося виключно силами структурного підрозділу. Проте фінансові витрати цілком оправдані, адже студенти коледжу тепер мають змогу постійно займатися спортом, розвиваючись фізично, ставати витривалими, дисциплінованими і відповідальними, що допоможе їм у дорослому житті досягати бажаних результатів.

     У вітальному слові Ярослав Корсун відзначив, що розвитку фізичної культури і спорту у коледжі приділяється особлива увага. Тому не випадково спортсмени коледжу у своєму активі мають чимало перемог та здобутків на змаганнях різного рівня – обласних, республіканських, міжнародних. Адже, у 2009 і 2017 роках вони ставали переможцями Всеукраїнської спартакіади серед аграрних навчальних закладів, неодноразово ставали її призерами і за результатами виступів впродовж 2005-2018 рр. займають третє місце серед аграрних навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації. Крім того, дві його випускниці, Людмила Кощей і Наталія Прищепа , представляли Україну на Олімпійських іграх – відповідно, у Атланті у 1996 році і в Ріо-де-Женейро у 2016 році. На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 10 серпня 2018 року у Берліні, Прищепа Наталія довела, що вона найшвидша в Європі на дистанції 800 метрів. Вдруге поспіль вона стала чемпіонкою Європи!

     Від ректорату університету привітали колектив коледжу із цією важливою подією завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України, головний тренер збірної України з міні футболу – Микола Костенко, заступник декана факультету землевпорядкування – Олександр Шевченко, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання – Олег Єресько. Долучилися до вітань і начальник управління молоді і спорту Рівненської облдержадміністрації – Віталій Ліпський, голова Рівненської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» – Анатолій Соляр.

     За вагомі спортивні досягнення, наказом директора Рівенського коледжу, нагороджено преміями викладачівта кращих спортсменів:
1. Віталія Віннічука – керівника спортивної секції, який розпочав свій п’ятдесят четвертий навчальний рік у коледжі, маючи лише один запис у трудовій книжці про місце роботи.
2. Ірину Залізко – студентку, майстра спорту по боротьбі сумо, кандидата у майстри спорту по вільній боротьбі, призера чемпіонату Європи з боротьби сумо.
3. Богдана Кравчука – студента коледжу, кандидата у майстри спорту з велоспорту.
4. Ілону Назарчук – студентку коледжу, кандидата у майстри спорту з боротьби самбо, призера чемпіонату України.
5. Богдана Полюлюка – студента коледжу, кандидата у майстри спорту з велоспорту.
6. Олександру Приварську – студентку коледжу, майстра спорту з художньої гімнастики.
7. Владислава Собчука – студента коледжа, кандидата у майстри спорту з таеквон-до, чемпіона України.
8. Вадима Шалуху – студента коледжу, кандидата у майстри спорту з велоспорту.

     Право перерізати символічну стрічку та виконати перший удар по футбольному м’ячу було надано шановним гостям – Костенку Миколі та Соляру Анатолію.

     Свою красу, граціозність, натхнення, майстерність під час показових виступів продемонстрували кращі спортсмени коледжу.

     По завершенню урочистого відкриття відбувся перший футбольний матч на новому майданчику, у якому команда ВСП «РК НУБіП України» здобула перемогу над командою Рівненського коледжу технологій та дизайну з рахунком 3:2.

Нових успіхів та нових перемог колективу коледжу!

Валерій Дячук,
керівник фізичного виховання Рівненського коледжу
Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook