Аграрна Республіка 2018. Перші враження

14 вересня 2018 року

    Якщо ви запитаєте у будь якого студента НУБіП України чого найбiльше він чекає кожної осені, то відповідь однакова: «СТУДРЕСПУУУБЛІКА!!!». Уявіть собі: цілих 4 дні, 24 години вашого часу пролітають непомітно, немає часу на сон, але емоції, з якими їдуть студенти з «Аграрної Республіки», залишаються в серці на завжди.

     Ось і цього року стартував VI фестиваль «Аграрна Республіка». Проходить він у ВП НУБіП України «Боярська дослідницька лісова станція». Хоч 13 число не дуже щасливе, але в цей день з 07:00 13 команд з нетерпінням чекали автобуси, щоб відправитись у такі собі «заплановані канікули».

     Прибувши до місця призначення команда пройшла перевірку на митному контролі. Дуже приємно, що командам сподобався гуртожиток та атмосфера, яка панувала на території Республіки. Розклавши свої речі всі відправилися на підготовку візиток своєї команди для урочистого відкриття. Для того, щоб розпочати церемонію, у якості почесних гостей, були запрошені: депутат Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Вадим Іванченко, який зазначив, що такий захід – прекрасна можливість знайти собі друзів на все життя та корисно провести час, а наша адміністрація зі своєї сторони обіцяє підтримувати будь-яку ініціативу студентів задля їхнього розвитку. Також, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша виступаючи з вітальним словом зазначив, що з радістю кожного року відвідує цей захід та з кожним роком ще більше дивується, наскільки багато талановитих студентів в нашому університеті. Ще президію представляли: Віталій Коваленко, заступник декана агробіологічного факультету, Геннадій Ржевський директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку та Анна Хижняк – начальник відділу виховної роботи та студентських справ. Кожна команда підготувала так звану візитку-представлення. Вони складаються з наступних посад: лідер, який підпорядковується Президенту Республіки – Катерині Дювенжи, комунікатор, який виконує обов’язки капітана у разі необхідності. Він співпрацює з прем’єр міністром Республіки – Наталією Бабенко, мотиватор, що відповідає за участь команди у спортивних змаганнях. Питаннями спорту на Аграрній Республіці займається міністр спорту – Олександр Дєманов. Ця робота є непомітна, але дуже важлива – секретар команди. Їми керує генеральний секретар: Антоніна Мусій. З питань правопорушень та юрисдикції команду буде консультувати власний юрист, а керує нимиміністр юстиції – Євгенія Дошка. Голосом республіки є журналісти, які поширюють інформацію більшості громадян Республіки, адже хто володіє інформацією, володіє світом. А допомагає їм Міністр ЗМІ – Дар’я Ходій. Усю організаційну роботу та інтелектуальні питання вирішують організатори, які підпорядковуються міністру освіти – Марині Щербині. У сучасному світі світ без реклами не може бути. Тому для цього необхідні PR-менеджери. Ними керує наш міністр культури та краси – Дар’я Орєхова. Грошовими питаннями займається економіст команди, який є дуже цінним у прямому сенсі слова. Але їх робота неможлива без Міністра економіки в лиці Максима Гречанюка, який видає їм заробітну плату. Також у команді є охорона порядку – ТЗН, а Максим Паламарчук, який є міністром внутрішніх справ, слідкує за порядком на території студентської держави. Кожна команда була по своєму креативною та цікавою, але глядачам найбільш запам’яталися візитки факультету захисту рослин, біотехнологій та екології під назвою «Голуби», які зайняли І місце, факультет тваринництва та водних біоресурсів «RECtality» та факультет харчових технологій «Абордаж»які посіли ІІ та ІІІ місця відповідно.

 

    Перший день був насичений спортивними та інтелектуальними конкурсами, кожна команда пострибала на скакалці, пограла в дартс, шашки, мультреалії, жіноче пенальті, тест на визначення рівня IQ та змагання з планки. Поки що результати розголошувати не будемо, адже на учасників чекає дуже багато конкурсів в наступні дні.

     Як кажуть, місто засинає – просинається мафія! Для нашої держави ця традиційна гра – не виключення, вночі кожен представник команди перевірив свої здібності у маніпулюванні та дискусії між жителями.

     Протягом дня трапляються незрозумілі ситуації та випадки порушення прав громадян згідно Конституції Аграрної Республіки. Тому кожен житель має право написати заяву на ім’я верховного судді – Анастасії Стародуб та бути викликаним до суду. Судове засідання ведеться під керівництвом генерального прокурора – Сергія Мінича, міністра юстиції та міністра внутрішніх справ.

 

 

 

 

     Отже, як ви зрозуміли, життя на Аграрній Республіці дуже насичене! І це лише перший день. Тож, далі буде…

Ходій Дар’я,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook