Юлія Шендерівська та Яна Барановська стали призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

4 квітня 2018 року

     30 березня в Національній академії статистики, обліку та аудиту України відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування». Конкурс проводився у два етапи: перший – заочний (рецензування студентських наукових робіт), другий – очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт).

     До участі в конкурсі подано 141 студентська наукова робота з вищих закладів освіти України. Наш університет представляли Юлія Шендерівська, студентка магістратури 1-го року навчання з темою роботи «Облік біологічних активів: вітчизняний і зарубіжний досвід» (керівник – професор Євгенія Калюга) та Яна Барановська, студентка 4-го курсу з темою наукової роботи «Реінжиніринг обліково-аналітичного забезпечення управління запасами» (керівник – професор Інна Лазаришина). Галузева конкурсна комісія за рейтинговою оцінкою допустила до участі в підсумковій науково-практичній конференції 35 робіт.

     Другий етап конкурсу проходив у формі доповіді та активної наукової дискусії. Конкурсна комісія оцінювала якість презентації наукових робіт за критеріями, серед яких оформлення роботи відповідно до вимог, обґрунтування актуальності та глибини проведеного дослідження, реальність авторських розробок і пропозицій, наявність публікацій, ступінь володіння матеріалом, вміння давати повні та обґрунтовані відповіді на поставлені запитання.

     Учасники конкурсу витримали високу конкуренцію і гідно представили свої перші наукові дослідження. Дипломами І ступеня (Ю. Шендерівська) та ІІ ступеня (Я. Барановська) підтверджено високий рівень підготовки зі спеціальності та здібності до науково-дослідної, експериментальної й пошукової діяльності.

 

     Бажаємо нашим переможцям успіхів на шляху до самореалізації і професійного наукового визнання, а їхнім керівникам − творчої наснаги та талановитих студентів!

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook