Ректорат спланував роботу на тиждень: якість освіти, профорієнтація і енергозбереження

12 лютого 2018 року

     12 лютого відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню тижня. 

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про завершення підготовки програми «Школи лідера НУБіП», за кілька днів на офіційному сайті університету розпочнеться реєстрація бажаючих брати участь в конкурсі. Окрім того, проректора зацікавив досвід організації роботи студентських телестудій в університетах – черкаському та імені Грінченка в Києві. На контролі перебувають й питання облаштування музею НУБіП та профорієнтаційні заходи. Головний же акцент – на якість освітнього процесу. Цього тижня ще відбуватимуться віялові перевірки відвідуваності. Навчальний відділ готує завдання для проведення ректорського зрізу знань.

     Завідувач оздоровчим центром Вячеслав Крупка оцінив санітарно-епідеміологічної ситуації в країні як напружену. У зв’язку з цим в гуртожитках та в корпусах посилено заходи з дезінфекції та розвернута інформаційна кампанія з профілактики захворюваності на ГРВІ.

 

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук розповів про участь в форумі Асоціації європейських університетів наук про життя, який він відвідав минулого тижня. Нової якості роботи набирає університетське видавництво – змонтовано нове обладнання, частина – копіцентр – облаштовано в будинку побуту. Тепер усі поліграфічні послуги для студентів і співробітників, видання книг, навчальної і наукової літератури, а також оперативне копіювання і друк будуть надаватися якісно і в строки.

 

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про реалізацію програми енергозбереження. Повний аналіз витрат за січень буде обговорено на нараді 15 лютого. Але вже зрозуміло, що збільшення тарифів стимулює весь колектив, кожного викладача, студента та співробітника до економії й ми маємо навчитися заощаджувати та витрачати енергоресурси ефективно.

 

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Окрім того, директору студмістечка Сергію Стецюку доручено провести дезінсекційні заходи в гуртожитках, Вадиму Ткачуку – узагальнити пропозиції щодо дебюрократизації діяльності та план закупівель на 2018 рік, Валерію Іщенку – спільно із студентським самоврядуванням узгодити план ремонтно-будівельних робіт, налагодити стабільне електропостачання в СОТ «Академічний», надати на затвердження план озеленення території.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook