СВОГО СТУДЕНТА ВИХОВУЄМО ЗМАЛЕЧКУ

7 лютого 2018, 19:46

Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад М.Ф. Гулого 06 лютого 2018 року приймала учнів 3-В класу спеціалізованої школи № 197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району м. Києва. Професор Трокоз В.О. розповів учням про наш університет та факультет ветеринарної медицини і був їхнім гідом. За сприяння декана, академіка М.І. Цвіліховського, завідувачів кафедр, професорів В.А. Томчука, О.П. Мельника та Н.М. Сороки, а також завідувача ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" В.В. Соломона школярі поринули у захоплюючий світ ветеринарної медицини. Вони разом із доцентом кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад В.Г. Касяненка М.М. Стегнеєм відвідали музей анатомії, де побачили скелети носорога, жирафи, пітона та багато іншого не менш цікавого та екзотичного, оглянули навчальні лабораторії;


ознайомилися з паразитологічною колекцією та почули багато цікавого про паразитів людини і тварин від співробітників кафедри паразитології та тропічної ветеринарії проф. Н.М. Сороки, доцентів О.В. Семенко, І.Ю. Пашкевич.


Особливий інтерес учнів привернула цікава розповідь доцента В.В. Соломона про світ тварин, під час якої діти познайомилися з тваринами різних видів, методами профілактики і лікування домашніх улюбленців.


Надзвичайно цікавим для молодших школярів стало відвідування лекційної аудиторії № 412, де вони змогли «приміряти» себе до студентської лави та прослухати коротку розповідь проф. В.О. Трокоза про традиції факультету ветеринарної медицини.

В кулуарах факультету діти зустрічалися із заступниками декана В.Б. Даніловим, Ю.В. Жуком та завідувачем кафедри хірургії і патофізіології тварин ім. акад. І.О. Поваженка М.О. Малюком, які коротко відповідали на запитання школярів і побажали їм успішного навчання в школі, яке дасть можливість вступити після її закінчення до нашого славетного університету.

Висловлюємо щиру подяку за організацію профорієнтаційного заходу директорові школи № 197, пані С.В. Куцій та керівникові 3-В класу, пані Н.В. Білоус і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю на терені виховання нового покоління громадян України.

Професор В.І. Карповський


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook