Готуємося до другого навчального семестру: у гуртожитках тривають ремонти

25 січня 2018 року

      Університет постійно покращує умови проживання студентів. Це – одне з головних завдань, поставлених програмою розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020».

     Завдяки спільним зусиллям ректорату, відділу головного енергетика, ННІ енергетики автоматики та енергозбереження та адміністрації гуртожитку наразі проводять повну заміну електропроводки на третьому поверхові 1-го гуртожитку. Щодня працює бригада електромонтерів і студенти-енергетики, яким активно допомагають мешканці гуртожитку В'ячеслав Костюк, Андрій Расенчук, Михайло Прохорчук, Артем Костецький (під постійним наглядом головного енергетика Євгенія Кулибаби вони залучені до організаційних робіт). Після заміни електропроводки до справи береться ремонтно-будівельна бригада під керівництвом Михайла Павленка, яка робить у кімнатах ремонт.

  

     Упродовж зимніх канікул в усіх гуртожитках пройшла дезінсекція та дератизація. З тим, щоб коли наші студенти повернулися на навчання вони жили у комфортних та безпечних умовах, говорить директор студентського містечка Сергій Стецюк.

     У гуртожитку № 4 до початку другого навчального семестру проводиться обробка кімнат від грибка (кім. 225, 324, 327, 409, 411, 412, 431, 433, 434, 442) та поточний ремонт електровимикачів і розеток у місцях загального користування та кімнатах другого-третього поверхів.

 

     Усунено грибок на стелях 2-го, 3-го і 4-го поверхів у місцях загального користування і пральні гуртожитку № 5. А у гуртожитку № 8 силами адміністрації такі ж роботи виконані в душових кімнатах. Приємно, що студенти агробіологічного факультету не залишились осторонь та допомагали у питаннях благоустрою своїх помешкань. Так, у кім. № 315 замінили покриття підлоги, а в 203, 411, 414-й наразі відбувається ремонт.

     У 7-му гуртожитку частково замінили паркет на 2-му поверсі, а у 9-му - частково замінили плитку на підлозі четвертого та п’ятого поверхів.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook