Черговий виїзний короткотерміновий семінар з питань запобігання корупції

13 листопада 2017 року

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.07.2011 р. № 642-р «Про підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання і протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування» науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності ННІ післядипломної освіти НУБіП України провели черговий виїзний короткотерміновий семінар з питань запобігання корупції.
З 6 по 10 листопада 2017 року 100 посадових осіб місцевого самоврядування Броварської міської ради в рамках семінару удосконалили та оновили знання з питань протидії корупції. Набули нових умінь та навичок у вирішенні правових, економічних, управлінських, соціально-гуманітарних та інших питань професійної діяльності посадових осіб місцевого самоврядування в рамках оновленого антикорупційного законодавства.
Після тестової перевірки набутих знань і навичок слухачам короткотермінового семінару вручено сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції.
У свою чергу керівництво Броварської міської ради вручило подяку навчально-науковому інституту післядипломної освіти за належну організацію та проведення високопрофесійних та практично орієнтованих семінарів з питань запобігання корупції.
 
Ірина Грищенко

  

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook